Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Archief trouwen nieuws

archief_friesland_trouwennieuwsFoto: Lokaal 55

1_De_Pollepleats_TrouwlocatieSleur en trend in trouwlocaties

Jarenlang was het vanzelfsprekend dat de huwelijksvoltrekking plaats vond in de trouwzaal van het gemeentehuis of in het stadhuis. Er waren ook wel gemeenten die daar een klein stapje verder in gingen. 

Lees meer...

 


 

PollepleatsWinter Wedding bij De Pollepleats

De winter... Een prachtig seizoen om in te trouwen! Het is origineel, sfeervol en altijd iets goedkoper dan in de 'populaire' maanden. En in de maanden november tot en met maart zijn er veel minder andere festiviteiten, dus volop aandacht voor úw winter wedding! 

Lees meer...

 

 

Fotograaf_met_gevoel

Fotograaf met gevoel

Veel mensen die beschikken over een knappe digitale camera en complimenten krijgen over de vakantiekiekjes en de fotoreportage van een feestje, zich als fotograaf gaan inschrijven bij de KvK, website laten bouwen en voortaan dus als fotograaf door het leven gaan.

Lees meer...

 

 

bruidswinkelBezoek een bruidswinkel in jouw buurt

Eenmaal in de bruidswinkel raak je misschien enigszins overweldigd door het grote aanbod trouwjurken wat daar aanwezig is. Gelukkig zijn de medewerkers van de bruidswinkel er om je te helpen! Veel aanstaande bruiden hebben al een redelijk duidelijk beeld van wat ze willen en nemen soms ook foto's mee.
Lees meer...

 

 

de_feestbusDe Feestbus | Rijd jij 30 maart met ons mee?

Op zondag 30 maart 2014 zullen om 11.30 drie retro bussen vertrekken vanaf het parkeerterrein van de Jumbo in Joure. De passagiers in deze bussen zijn, net als jullie, mensen uit Noord-Nederland die dit jaar of volgend jaar een bijzondere gebeurtenis gaan vieren: Ze gaan trouwen of hun huwelijksdag vieren. Lees meer...

 


 

Trouwen_in_Stijl_9_novemberKom 9 november naar Trouwen in Stijl

Zondag 9 november a.s. vindt "Trouwen in Stijl" plaats bij Lokaal 55 in Sneek. Tijdens onze eigen bruidsbeurs "Trouwen in Stijl" maken jullie op een interactieve en verrassende wijze kennis met verschillende specialisten uit de trouwbranche. Middels diverse arrangementen komen alle facetten voor jullie trouwdag aan bod. Lees meer...

 


 

partyschepenBruiloft op een boot...

Een unieke locatie, al varend je feest vieren, extra dimensie met het buitendek, catering aan boord, etc. Het is verstandig om de huwelijksfotograaf ook mee aan boord te laten gaan, want de bruiloft op een feestboot staat garant voor unieke kiekjes om toe te voegen aan jullie bruidsreportage. Lees meer...

 

 

betekenis_de_bloemen_bruidsboeket

De betekenis van bloemen in het bruidsboeket

Je zult er ongetwijfeld niet telkens bij ieder bosje bloemen bij stil staan, maar het gezegde "zeg het met bloemen"  is eigenlijk wel heel goed gekozen. Want de meeste bloemen hebben namelijk een eigen betekenis. Als je die betekenis kent is het leuk om rekening mee te houden bij de keuze van de bloemen. Lees meer...

 

 

masterhand_trouwpakkenMasterHand trouwpakken

Het merk Masterhand is sinds jaar en dag een bekende naam in bruidsmarkt. De constante kwaliteit en pasvorm van iedere Masterhand collectie heeft er voor gezorgd dat dit merk in heel Europa veelvuldig door de bruidegom als trouwkostuum wordt gedragen.

Lees meer...

 

 

trends_bruidsfotografieTrends in bruidsfotografie

Een veel gekozen item kan met de hobby van het bruidspaar te maken hebben. Regelmatig zien we de bruidegom op zijn trouwdag toch nog even op de Harley Davidson of Suzuki-racemonster klimmen. De bruid doet dan meestal haar uiterste best om met een brede glimlach te laten.

Lees meer...

 

trend_organisatie_trouwdagTrends in de organisatie van je trouwdag

Tijdgebrek, drukte, geen kennis van zaken... Een Weddingplanner kan hierbij een enorme uitkomst zijn. Allereerst even een vooroordeel bij je weghalen: Een Weddingplanner kan je helpen kosten te besparen in plaats van een extra kostenpost te zijn.

Lees meer...

 

geregistreerd_partnerschapHuwelijk of geregistreerd partnerschap?

Of je nu kiest voor een een geregistreerd partnerschap of voor het  huwelijk... de vereisten zijn grotendeels gelijk. Dus daar hoef je de keuze niet op te baseren. 

Lees meer...