Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Beauty Sensation een stralende look op je trouwdag

Gefeliciteerd Bride to Be! 

Waarschijnlijk heb je je trouwjurk al uitgekozen en in deze jurk wil jij natuurlijk stralen met een schitterend bruidskapsel en de perfecte make-up. 

Airbrush make-up

Naast dat je er stralend uit zal zien op je mooiste dag, zorg ik ervoor dat je make-up voor de fotografie en de HD videografie er goed uit zal zien door gebruik van airbrush make-up. Hierbij wordt de make-up middels een airbrush zeer dun op het gezicht aangebracht en geeft een mooie egale dekking zonder zichtbare dikke laag foundation, zodat je niet het gevoel hebt dat je make-up draagt. 

Proefsessie

Bij een mooie bruidsjurk, een mooie (natuurlijke) make-up hoort natuurlijk ook een feestelijk bruidskapsel. Tijdens de proefsessie nemen we samen je wensen door en kijken we welk kapsel het mooist bij het geheel past, zodat jij een stralende versie van jezelf bent. Door de proefsessie, voldoende tijd en de combinatie van make-up en hair styling op een door jou gewenste locatie, zorg ik voor een ontspannen start van deze onvergetelijke dag. 

Meer informatie

Voor meer informatie en het bespreken van je wensen kun je contact opnemen met mij via het contactformulier. Neem ook gerust een kijkje op www.bruidsstylingfriesland.nl.

Groetjes Alette de Heij 


Dovenetel 27
8446SH  HEERENVEEN
Tel: 0627361454
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie