Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bergsma Lifestyle bruidsmake-up inclusief proefsessie

Bruidsvisagie

Op jouw mooiste dag wil je natuurlijk dat jouw make-up lang en mooi blijft zitten. Een aantal weken voor de grote dag plannen we een proefsessie in voor de make-up. We bespreken jouw wensen en alles wordt vastgelegd. Op de dag van het huwelijk kun je naar onze beautysalon in Steenwijk komen of ik kom naar jouw locatie. De make-up van je (schoon) moeder, zussen en/of vriendinnen kan op je bruiloft op dezelfde locatie worden geregeld. 

Visagie workshops

Bergsma-lifestyle organiseert de leukste visagie workshops die voor iedere deelnemer op maat zijn gemaakt. Aan de hand van een vooraf ontvangen foto van de deelnemer wordt een persoonlijke visagie analyse gemaakt. Het voordeel van deze analyse is dat je na de workshop ook een prachtig resultaat kunt realiseren. Omdat ik naast gediplomeerd visagist ook freelance trouwfotograaf ben, kan ik na afloop van de workshop eventueel profielfoto’s van jou maken. De workshop is o.a. te boeken voor een vrijgezellenfeestje.

Wat is de visie van Bergsma-Lifestyle?

Iedereen bezit een natuurlijke schoonheid, die kan worden geaccentueerd met make-up. Wanneer je lekker in je vel zit, krijg je een glans in je ogen die met geen make-up te evenaren valt. Wat ik hiermee wil zeggen is dat make-up je zelfvertrouwen een extra boost kan geven, maar dat jij je gevoel er niet afhankelijk van moet maken.


Het Garnizoen 9
8332GE  STEENWIJK
Tel: 0648582728
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie