Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Puur Huid ontspannen aan je trouwdag beginnen in onze beautysalon

Stralen op je trouwdag…..begint bij Puur Huid!!

Ontspannen beginnen aan je huwelijksdag, dan geniet je het meest! Wat is er dan lekkerder om jezelf van te voren heerlijk van top tot teen in de watten te laten leggen. Hiervoor zijn bruid en bruidegom bij Beautysalon Puur Huid aan het juiste adres, eigenaresse Mariska Wieringa is Cenzaa Wellness expert en heeft zich op wellness gebied alle kneepjes van het vak eigen gemaakt. 

Bruidsmake-up

Natural is het motto van Puur Huid als het gaat om bruidsmake-up, daarom heeft Puur Huid gekozen voor de 100% natuurlijke make-up van ZAO. Ongeveer 2 weken voor de grote dag kom je langs voor een proefmake-up en op de grote dag komen wij graag bij je thuis zodat je in een ontspannen sfeer de dag kunt beginnen. Ook voor overige bruiloft gasten is het mogelijk om dan opgemaakt te worden.

Wedding Arrangement

Voor jouw mooiste dag biedt Puur Huid een wedding arrangement aan zodat bruid en bruidegom ontspannen beginnen aan de grote dag! Indien wenselijk is het mogelijk om dit uit te breiden met haar en nagelstyling. 

Puur Huid staat voor Puur

Puur Huid wil alleen het beste voor haar klant en heeft daarom heel bewust gekozen voor natuurlijke producten met de meest hoogwaardige werkstoffen. Producten die vrij zijn van parfum en conserveringsmiddelen en op geen enkele wijze getest is op dieren. Kom langs bij Puur Huid, maak kennis met onze producten en behandelingen en ervaar wat PUUR doet met uw HUID! 

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan eens een kijkje op www.puurhuidsalon.nl of bel ons op 0511-842477. 
Het lijkt mij fantastisch om jullie mooiste dag nog een stukje mooier te maken.
Graag tot ziens bij Puur Huid!


Reidklyster 5
9254JZ  HARDEGARIJP
Tel: 0627900254 / 0511-842477
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie