Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsatelier Jadau webwinkel met accessoires en sieraden

Bruidsmode, gelegenheidskleding en accessoires

Bruidsatelier Jadau is gespecialiseerd in het maken van trouwjurken, gala- en gelegenheidskleding. Een op maat gemaakte outfit begint bij jouw persoonlijke wensen. Je bent welkom met eigen ideeën en aan de hand hiervan wordt een ontwerp gemaakt. Aan de hand van stalen kun je kiezen uit vele kleuren bruidsstoffen en kantsoorten uit de nieuwste collectie. Zo rond de € 1.000,0 kun je een jurk op maat laten maken. Je kunt kiezen voor een traditionele bruidsjurk maar ook bruidsjurken in de Ibiza stijl, vintage stijl en gekleurde trouwjurken zijn helemaal van deze tijd.
 
Het is mogelijk om kleding voor de bruidskinderen te laten maken passend bij de kleding van het bruidspaar. Ook voor volwassen bruidsmeisjes zijn er vele mogelijkheden. Voor de bruidegom kan er een bijpassende stropdas worden gemaakt.
 
Ook de moeder van de bruid kan gelegenheidskleding laten maken. Hiervoor kun je kiezen uit verschillende soorten feestelijke stoffen. Prijzen van gelegenheidskleding variëren tussen de € 250,- en € 500,-.  Aan de hand van de door jou gekozen materialen, stoffen wordt de prijs bepaald. Er wordt gewerkt met stoffen van een mooie kwaliteit.
 
In onze prachtige collectie hebben wij pasmodellen zodat we kunnen bekijken welke pasvormen bij jou passen om zo helemaal tot jouw droomjapon te komen. 
 
Ook is het mogelijk passende sieraden bij jouw trouwkleding te laten maken. Sieraden worden gemaakt van sterling zilveren onderdelen, zoetwaterparels, swarovski stenen, kralen.

Accessoires zoals lingerie, hoepelrokken, sluiers kan ik voor je bestellen.
 
Neem bij vragen gerust contact op of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.


Johan Willem Frisostraat 22
8606CV  SNEEK
Tel: 0620345751
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie