Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Friesland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Friesland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Friesland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


Open Huis bij Bruidsmode Joan

Datum:24-11-2017
Locatie:Bruidsmode Joan
Adres:Noorderweg 106
Plaats:Leeuwarden
Aanvangstijd:15.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.joan.nl/open-huis/
  
Vrijdag 24 november houdt Bruidsmode Joan "Open Huis" van 15.00 tot 20.00 uur. Tijdens dit "Open Huis" zijn er doorlopende bruidshows en volop aantrekkelijke aanbiedingen. Tussen de bruidsshows door is er mogelijkheid om te passen. Stap vrijblijvend bij ons binnen en profiteer. Graag tot ziens bij Bruidsmode Joan!

Trouwen in Stijl

Datum:26-11-2017
Locatie:Hotel Restaurant Lunia
Adres:Molenhoek 2
Plaats:Oldeberkoop
Aanvangstijd:13.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.lunia.nl/nl/evenementen/
  
Kom zondag 26 november van 13.00 tot 17.00 naar 'Trouwen in Stijl' in Hotel Restaurant Lunia te Oldeberkoop. De eerste 25 bruidsparen ontvangen een GRATIS overnachting! Kom langs, laat je informeren over jullie onvergetelijke dag en ontmoet de leukste trouwondernemers! Dit jaar voor het eerst in samenwerking met het Trouwcollectief. De toegang is gratis. Graag tot dan!

WeddingFair Tilburg

Datum:26-11-2017
Locatie:Koning Willem II Stadion
Adres:Goirlese Weg 34
Plaats:Tilburg
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-tilburg/
  
Kom op zondag 26 november naar het Koning Willem II Stadion in Tilburg. WeddingFair Tilburg is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Maak deze dag kennis met diverse bedrijven uit de trouwbranche. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moordboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas.

Open dag bruidsparen

Datum:10-12-2017
Locatie:De Pollepleats
Adres:De Kat 20
Plaats:Westhem
Aanvangstijd:14.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.pollepleats.nl
  
Op zondagmiddag 10 december opent de Pollepleats haar deuren voor toekomstige bruidsparen en hun families en vrienden. Iedereen is welkom om de Pollepleats van binnen te bekijken. Neem een kijkje in de nieuwe wellness, wandel rond over de steigers aan het meer, bewonder de bruidssuite, neem een drankje in de sfeervolle botanische serre en stel je vragen aan de medewerkers van de Pollepleats. Een kopje koffie of thee wordt aangeboden door de locatie, de kinderen krijgen limonade. Voor de kinderen zijn er ook skelters, is er fierljeppen, boerengolf en voetbal.

Archief bruidsbeurzen Friesland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Friesland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


WeddingFair Zwolle

Datum:12-11-2017
Locatie:Hotel Lumen, Stadion PEC
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 12 november naar WeddingFair Zwolle in de supporterslounge van PEC in het luxueuze Hotel Lumen, IJsseldeltacenter, naast het Zwolse Stadion. Open van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis entree. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwvervoer, trouwringen, een bruidsjurk, sieraden, bruidsmake-up, huwelijksbedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vind je op de trouwbeurs. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

Bruidsplaza Groningen

Datum:11-11-2017 en 12-11-2017
Locatie:Euroborg
Adres:Boumaboulevard 41
Plaats:Groningen
Aanvangstijd:zaterdag: 14.00 uur zondag: 11.00 uur
Sluitingstijd:zaterdag: 21.00 uur zondag: 17.00 uur
Info:www.bruidsplazagroningen.nl
  
Kom op zaterdag 11 of zondag 12 november naar de meest toonaangevende bruidsbeurs van het Noorden! Regel alles op 1 dag. Laat je inspireren door de vele trouwbedrijven en de verrassende modeshows (3x per dag). Geniet van het leukste dagje uit voor je bruiloft! De openingstijden van Bruidsplaza Groningen zijn zaterdag van 14.00 - 21.00 uur en zondag van 11.00 - 17.00 uur. Entree: € 10,00.

WeddingFair Amsterdam

Datum:22-10-2017
Locatie:Brasa Dance Studios
Adres:Kuiperbergweg 31B
Plaats:Amsterdam-Zuidoost
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 22 oktober naar Amsterdam, want dan is alles helemaal in bruidssferen! Meer dan 40 verschillende bedrijven uit de trouwbranche zijn de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. De entree is helemaal GRATIS! (waar heb je het nog in de Hoofdstad...) Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Die mag je gratis meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later. Kom gezellig naar de bruidsbeurs in Amsterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard".

WeddingFair Heiloo - Alkmaar

Datum:08-10-2017
Locatie:Cultuurkoepel Heiloo - Landgoed Willibrordus
Adres:Kennemerstraatweg 464
Plaats:Heiloo
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 8 oktober naar de 3e editie van Bruidsbeurs WeddingFair in de Cultuurkoepel van Heiloo, bij Alkmaar. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. Ook kun je kennismaken met diverse bedrijven uit de trouwbranche. De entree is gratis. De Cultuurkoepel is de voormalige kerk van de kloostergemeente. De locatie doet nu dienst als feest- en trouwlocatie in de gemeente Heiloo en is gelegen in een uitgebreid parklandschap wat sinds kort de naam draagt "Landgoed Willibrordus".

Modeshow bruidscollectie 2018

Datum:07-10-2017
Locatie:Bruidsmode Queeny's
Adres:Schrans 27
Plaats:Leeuwarden
Aanvangstijd:19.30 uur
Sluitingstijd:22.00 uur
Info:
  
Bruidsmode Queeny's presenteert tijdens de jaarlijkse bruidsshow betoverende trouwjurken en herenkostuums in de nieuwste trends 2018. Onze modellen/dressmen en stylistes geven jullie talloze voorbeelden van wat mogelijk is op bruidsmodegebied om jullie er geweldig uit te laten zien, op deze zó speciale dag. Een avondvullend programma met een complete metamorfose en fantastische aanbiedingen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Laat je verrassen door onze ongekende mogelijkheden! Toegang is gratis, reserveren gewenst.

WeddingFair Den Haag

Datum:17-09-2017
Locatie:Haags openbaar vervoer museum De Tramremise
Adres:Parallelweg 224
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Den Haag bied je meer dan 50 échte, diverse trouwbedrijven, live workshops, Wedding-moodboard maken, live entertainment, weddingshopper met de Trouwagenda voor alle bruiden. Én je maakt kans op fantastische hoofdprijzen! Je kunt de auto gratis parkeren aan de Fruitweg, dat is aan de andere kant van de kruising. 200 meter lopen naar de Remise.

Te Gekke Bruiloft - Festivaleditie

Datum:10-09-2017
Locatie:Zalencentrum van Veen
Adres:Witterhaar 14
Plaats:Assen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Te Gekke Bruiloft - Festivaleditie vindt plaats op 10 september 2017 bij Zalencentrum van Veen in Assen. Laat je inspireren en informeren door de beste trouwbedrijven uit het Noorden! Met te gekke workshops, een modeshow maar dan anders en veel leveranciers die van jullie dag een te gekke bruiloft maken. Jullie worden feestelijk ontvangen met bubbels en de hele dag wordt je geïnspireerd. Alles in de sfeer van een festival. De entree is € 5,-, maar daar tegenover staat een waardevolle goodiebag, mogelijkheid tot deelname aan toffe workshops en veel inspiratie. Tot dan!

WeddingFair Amstelveen

Datum:02-04-2017
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Amstelveen in de Emergohal vindt plaats op zondag 2 april. Aanstaande bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda 2017 - 2018 met een totale waarde van ruim € 15,-! De Emergohal is makkelijk te bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en je kunt de auto gratis parkeren. Kom dus gezellig naar de trouwbeurs van Amstelveen. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas. Tot dan!

WeddingFair Rotterdam

Datum:19-03-2017
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Rotterdam Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 19 maart gezellig naar WeddingFair Rotterdam! Je bent welkom van 11.00 tot 17.00 uur. Alle bezoekers ontvangen een hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-! De entree is gratis. Dus kom gezellig naar de beurs in Rotterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Ook ontvangen alle bruiden een leuke beurstas.

De Trouwbeleving van Breda!

Datum:05-03-2017
Locatie:Grote Kerk Breda
Adres:Kerkplein 2
Plaats:Breda
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.30 uur
Info:
  
U heeft de liefde van uw leven ten huwelijk gevraagd. Tijd voor een prachtig huwelijk waar het aan niets mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de 1e editie van De Trouwbeleving van Breda die plaats vindt op zondag 5 maart in de prachtige Grote Kerk van Breda. Op deze dag zullen er twee wedding shows worden gehouden. Omringd door zo'n 30 à 40 prachtige exclusieve trouwbranche ondernemers. Ook maakt u kans op die VIP Wedding Cheque t.w.v. meer dan € 2.000,-. Op de Trouwbeleving vindt u alles voor uw grote dag! Entree: € 5,- (aan de deur) incl. bubbels en The Wedding Show (bruid en bruidegom).

WeddingFair Amsterdam

Datum:19-02-2017
Locatie:Zuiderkerk
Adres:Zuiderkerkhof 72
Plaats:Amsterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondag 19 februari van 11.00 tot 17.00 is de schitterende Zuiderkerk in hartje Amsterdam helemaal in bruidssferen! Op deze schitterende, pas gerestaureerde locatie, die iets verscholen aan een eigen plein ligt zijn meer dan 40 diverse trouwbedrijven de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte huwelijksdag te organiseren. De entree is helemaal GRATIS! (waar heb je het nog in de hoofdstad...) Daarnaast ontvangen alle bezoekers de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De Trouwagenda mag je gratis meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later.

Wedding & Party Event

Datum:15-02-2017
Locatie:De Postwagen
Adres:Hoofdstraat 53
Plaats:Tolbert
Aanvangstijd:17.00 uur
Sluitingstijd:22.00 uur
Info:
  
Op woensdagavond 15 februari vindt de vierde editie van het Wedding en Party Event plaats. Laat je inspireren en informeren door de beste trouwbedrijven uit het Noorden! Met te gekke workshops, een modeshow maar dan in workshopstijl en veel leveranciers die van jullie dag een te gekke bruiloft maken. Jullie worden feestelijk ontvangen met bubbels en tijdens de avond gaan er hapjes rond. Doe mee met de te gekke actie! Win het wedding pakket t.w.v. € 1.695,-. Meer informatie >>>

WeddingFair Arnhem

Datum:05-02-2017
Locatie:Grote of Eusebiuskerk
Adres:Kerkplein 1
Plaats:Arnhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie op zoek naar betrouwbare en innovatieve trouwspecialisten? Dan ben je bij WeddingFair Arnhem aan het juiste adres! Er is veel te doen, te bekijken én je maakt kans om een set trouwringen te winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor jouw huwelijksdag. TailormadeSuits is een van de deelnemers op deze trouwbeurs. Kom gezellig naar WeddingFair voor Gelderland naar Trouwbeurs Arnhem. Ook kun je gratis deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. De entree is gratis.

Trouwen in Stijl XXL

Datum:04-02-2017
Locatie:WTC Expo
Adres:Heliconweg 52
Plaats:Leeuwarden
Aanvangstijd:17.00 uur
Sluitingstijd:22.00 uur
Info:
  
Op zaterdag 4 februari organiseert Trouwcollectief Friesland de grootste en meest complete trouwbeurs van Friesland in het WTC Expo in Leeuwarden. Maak kennis met de leukste Friese trouwondernemers uit de regio. Kom samen inspiratie opdoen voor jullie trouwdag. Een middag/avond vol fantastische modeshows, mooie decoraties, smakelijke proeverijen, uniek trouwvervoer, de kleurrijkste bruidsboeketten, de meest bijzondere trouwringen, de lekkerste bruidstaarten, de leukste workshops en met om 21.00 uur een geweldige feestafsluiting met een DJ show. Kortom te veel om op te noemen! Laat jullie verrassen en proef & beleef de sfeer tijdens "Trouwen in Stijl!" De entree is € 6,- en je kunt gratis parkeren.