Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

teamharryhummel bruidskapsel en make-up dat bij jou past

Bruidsstyling

Jullie hebben trouwplannen! Gefeliciteerd! Graag willen wij jou helpen om van deze dag de mooiste dag van je leven te maken. Wij kunnen zorgen voor je bruidskapsel en make-up dat past bij de jurk, zodat je een prachtige start van de dag beleefd. Als er één dag in jouw leven is dat je kiest voor de perfecte uitstraling, dan is het wel jullie trouwdag. Trouwjurk, schoenen en sieraden, alles moet kloppen. Maar bovenal je kapsel en make-up moeten het maken! Zo kunnen wij toeleven naar jou mooiste dag.

Proefsessie

Allereerst beginnen we met een kennismakingsgesprek om het beeld te krijgen wat je voor ogen hebt. Tip: zoek zelf afbeeldingen op internet of in tijdschriften en neem die mee zo dat wij ook een goed beeld krijgen. Dit is een basis voor het overleg. Wat wil je wel en wat absoluut niet? Hoe ziet je jurk eruit? Welke sieraden? Etc. Alles gaan we op elkaar afstemmen zodat jou haar en make-up een fantastisch geheel zullen vormen met je trouwkleding. We kijken naar de vorm en de pluspunten in je gezicht. Nadat we hebben besloten wat het gehele plaatje gaat worden, gaan we aan de slag. Er worden foto’s gemaakt met hetgeen wat we besproken hebben. Het kleuren van de haren, epileren en verven van wimpers/wenkbrauwen doen we het liefst 3 dagen van te voren.

Bruidsmeisjes etc.

Ook je moeder, schoonmoeder, (schoon)zusjes, bruidsmeisjes etc. kunnen terecht om er op jullie trouwdag op hun allermooist uit te zien. Dit graag van tevoren doorgeven. Wij kunnen ook de make-up en het haar van de gasten of de kinderen verzorgen. Geef je dit bij de boeking aan, dan kunnen wij rekening houden met onze tijdsplanning. Voor een eenvoudige of uitgebreide manicure kun je ook bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat je heerlijk even kunt ontspannen. Extra haaraccessoires kunnen speciaal voor jou besteld worden. En dan op de trouwdag dan moet het er staan. Deze dag gaan we wat besproken hebben perfectioneren of nog een beetje aanpassen want ruimte voor inbreng is er altijd. De begintijd kan altijd in overleg. We raden het echter wel aan om vroegtijdig aanwezig te zijn om eventuele tijdsdruk te voorkomen. Op jullie trouwdag komen wij ook gewenst op locatie, of je nu vanuit huis trouwt of vanaf een andere locatie. Dit is voor ons geen probleem.


Midstraat 85
8501AG  JOURE
Tel: 0513 415885
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie