Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsatelier Jadau bruidsmode, gala- en gelegenheidskleding

Laat uw bruidsjurk op maat maken...

Bruidsatelier Jadau is gespecialiseerd in het maken van bruidsmode, gala en gelegenheidskleding. Een op maat gemaakte jurk begint bij uw persoonlijke wensen. Je bent welkom met eigen ideeën en aan de hand hiervan wordt een ontwerp gemaakt. Aan de hand van stalen kun je kiezen uit vele kleuren bruidsstoffen en kantsoorten uit de nieuwste collectie. Zo rond de € 1.000,- kun je een trouwjurk op maat laten maken. Je kunt kiezen voor een traditionele bruidsjurk maar ook bruidsjurken in de Ibiza stijl, vintage stijl en gekleurde trouwjurken zijn helemaal van deze tijd.
 
Voor de bruidskinderen is het mogelijk kleding te laten maken passend bij de kleding van de bruid en bruidegom. Ook voor volwassen bruidsmeisjes zijn er vele mogelijkheden. Voor de bruidegom kan er een bijpassende stropdas worden gemaakt.
 
Ook de moeder van de bruid kan gelegenheidskleding laten maken. Hiervoor kunt u kiezen uit verschillende soorten feestelijke stoffen. Prijzen van gelegenheidskleding variëren tussen de € 250,- en € 500,-.  Aan de hand van de door u gekozen materialen, stoffen wordt de prijs bepaald. Er wordt gewerkt met stoffen van een mooie kwaliteit.

In onze collectie hebben wij pasmodellen zodat we kunnen bekijken welke pasvormen bij jou passen om zo helemaal tot jouw droomjurk te komen.
 
Ook is het mogeljik passende sieraden bij jouw bruidskleding te laten maken. Sieraden worden gemaakt van sterling zilveren onderdelen, zoetwaterparels, swarovski stenen, kralen.
 
Accessoires zoals lingerie, hoepelrokken, sluiers kan ik voor je bestellen.
 
Neem bij vragen gerust contact op of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.


Osingahuizen 5
8621XC  HEEG (REGIO SNEEK)
Tel: 0515-443695 / 06-20345751
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie