Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Mariages Bruidsmode grote en veelzijdige collectie trouwjurken

Mariages Bruidsmode

Al van jongs af aan dromen de meeste vrouwen om een unieke trouwjurk te dragen op haar grote dag. Nu heeft iedereen gelukkig een andere smaak en daarom wil je wat te kiezen hebben. Mariages Bruidsmode heeft een grote veelzijdige collectie bruidsjurken, zowel romantisch, klassieke als moderne eigentijdse bruidsjaponnen in iedere prijsklasse. Ook hebben wij avondkleding, bruidslingerie, trouwschoenen, bijoux en haarmode. Qua kleur is er ook veel mogelijk.

Een garandeert succes

Mariages Bruidsmode kleed al zo'n 45 jaar bruiden aan voor hun mooiste dag. Wij staan dan ook garant voor een goed advies, een eerlijke prijs, garantie en vakkundig maatwerk. Tevens zijn wij lid van CBW-erkend, zij geven meer garantie van jouw aankoop dan een winkel die niet aangesloten is. Wanneer je vragen hebt, horen we graag van je. Zoek niet verder, maar bel of maak een afspraak via het formulier.

Makkelijk bereikbaar vanuit Groningen en Zwolle

Mariages Bruidsmode is gevestigd in Hoogeveen, zeer goed en makkelijk bereikbaar. Hoogeveen ligt aan de A28 (binnen 30 minuten) vanuit Assen, Emmen, Meppel, Beilen, Staphorst, de Wijk en Westerbork. Maar ook vanuit Groningen, Zwolle, Hardenberg, Klazienaveen, Coevorden en Steenwijk. Parkeren kan op het Bilderdijkplein achter onze winkel. 


Hoofdstraat 102
7901JT  HOOGEVEEN
Tel: 0528-233344
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie