Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Sofiefee bruidsmode en feestkleding voor kinderen

Online webshop met een winkel in Leek (nabij Groningen) voor de bruidskinderen

Ieder meisje en jongetje verdient het om ook te stralen en te genieten als een echte prins(es) op de mooiste dag. Sofiefee biedt voor de jonkers prachtige pakjes en accessoires en voor de bruidsmeisjes mooie betaalbare bruidsmode en feestjurkjes met prijzen tot maximaal € 99,95 in de categorie van 0 tot 12 jaar. Om de outfit helemaal af te maken kan je bij Sofiefee ook terecht voor diverse accessoires voor de jongens en meisjes, zoals voor de jongens; schoenen, overhemden, losse gilletjes en stropdassen en voor de meisjes; schoenen, bolero, panty en haaraccessoires.

Maak vrijblijvend een afspraak

Sofiefee heeft een mooie webshop met bovendien de mogelijkheid om in onze winkel in het centrum van Leek (nabij Groningen) de kleding te komen passen op afspraak! Wij werken op afspraak in de showroom, zodat wij de tijd hebben voor u en de kinderen. Het passen is het leukst om dat samen met de familie / vrienden te doen. Wij geloven dat we hiermee de service bieden die wij voor ogen hebben. 

Kortom: maak op tijd uw pasafspraak en maak er een mooi moment van! Wilt u online bestellen, kunt u gebruik maken van ons persoonlijk advies.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 06-21426652, of mailen naar info@sofiefee.nl.


Boveneind 17b
9351AP  LEEK
Tel: 0621426652
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie