Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Ambitious verlicht, versterkt & vermaakt

Onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond

Jullie mooiste dag moet een onvergetelijke dag worden. Je moet er daarom op kunnen vertrouwen dat alles van tevoren zo goed mogelijk geregeld is, om zorgen en spanningen op de dag zelf te voorkomen. Elke bruiloft is bijzonder en ieder bruidspaar heeft dan ook unieke wensen en behoeften. Jij hebt een voorstelling van hoe de huwelijksdag eruit moet komen te zien. Wij luisteren naar je en gaan vervolgens gericht aan de slag om de perfecte bruiloftmuziek te verzorgen.

Bruiloft DJ

Wij zijn in staat om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Of het nu gaat om de huwelijksceremonie, het verzorgen van een gezellige receptie of een fantastisch huwelijksfeest. Wij denken mee, maar gaan daarna nog een stapje verder om het ultieme resultaat te bereiken. Een bruiloft DJ van Ambitious maakt er samen met jou een onvergetelijk feest van.

Bij Ambitious is jullie feest in goede handen

Ons betrokken team blijft van begin tot eind meedenken, adviseren en bijsturen. En dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij altijd overal op voorbereid, zodat er niets mis kan gaan. Alles om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.


Leeghwaterstraat 20-06
2811DT  REEUWIJK
Tel: 0182-586931
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie