Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag zingende trouwambtenaar voor jullie bruiloft

Live muziek tijdens de trouwceremonie

Op zoek naar bruiloftmuziek? Naast het voltrekken van huwelijken is Harriët Vijsma huwelijkszangeres. Al van jongs af aan is ze bezig met muziek. Ze is jong begonnen met pianolessen en heeft verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in verschillende bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden tijdens trouwceremonies hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n mooie stem is een feest om te begeleiden!

Ceremonie met een lach en een traan

Bij een huwelijk komt heel wat kijken. Jullie hebben vast al gefantaseerd hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Wat jullie nodig hebben, is een trouwambtenaar die goed naar jullie luistert en van jullie ceremonie een onvergetelijk moment maakt, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een ceremonie met een gulle lach en een kleine traan.

Trouwambtenaar in heel Nederland

Elkaar het ja-woord geven is een bijzonder moment. Het huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een hele eer vinden wanneer ik een bijdrage mag leveren aan jullie trouwdag! In een vrijblijvend gesprek kunnen we jullie wensen bespreken en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Elkaar opnieuw het ja-woord geven

Hoe bijzonder is het om elkaar voor de tweede keer het ja-woord te geven ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Samen zorgen we ervoor dat er een speciale speech komt, waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat. 


Molenweg 39
8071TH  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie