Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Feestbruiloft.nl bruiloftmuziek zorgt voor sfeer en gezelligheid

Bruiloftmuziek

De ceremonie is één van de meest speciale momenten van de bruiloft. Daarnaast is er nog een moment waar bruidsparen (en gasten) vaak naar uitkijken: het feest. Maar een feest zonder muziek is geen feest. Bruiloftmuziek zorgt voor sfeer en gezelligheid tijdens jullie mooiste dag. De meeste bruidsparen kiezen tegenwoordig voor een DJ. Maar hoe kies je nu de perfecte bruiloft DJ? Wij helpen jullie graag. 

Verschillende bruiloftshows

Onze bruiloftshows zijn stijlvol, sfeervol en professioneel. Als je kiest voor de exclusieve show, dan gaat de trendy ledbooth mee. Deze is in combinatie met verschillende LED effecten een eye-catcher. Deze hoogglas witte DJ booth is een complete show op zich, iedere kleur is mogelijk. Van rustige moves tot flitsende effecten! Ook tekst, zoals bijvoorbeeld jullie namen, kunnen hierop voorbij komen. 

Muziekstijl

De muziekstijl is afhankelijk van jullie smaak en wens. Bekende muziek van vroeger en nu. Top40, 70's, 80's, 90's hits, rock, dance, house, Nederlandstalig, feestmuziek en swingende dance classics. Hebben jullie een specifieke voorkeur wat betreft de muziek? Of willen jullie dat een bepaald genre of nummer niet gedraaid wordt, bijvoorbeeld wanneer een nummer een zware emotionele lading heeft, geen probleem, laat het ons weten!

Openingsdans

Ook is het mogelijk om bij ons een verrassende openingsdans te laten maken. Bijvoorbeeld een mix van ballades, dance en feest/gekkigheid. Doen jullie geen openingsdans? Bedenk een leuk openingsnummer om het feest op jullie eigen manier te openen. Doe hetzelfde met een afsluitnummer, een begin en eind aan het feest.

Bruiloft DJ's

Wij beschikken over een vaste pool aan veel gevraagde DJ's op huwelijken. Dé bruiloft DJ die past bij jullie trouwfeest. Onze DJ's zijn zeer ervaren en voelen het publiek goed aan. Op de juiste momenten de juiste hits draaien of inhaken op een gebeurtenis. Daarnaast zijn bijvoorbeeld verzoekjes geen probleem via ons eye-c concept. 

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.


Transportwei 28
8501ZP  JOURE
Tel: 0513-411762
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie