Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Huisman Entertainment voor de muzikale invulling op jullie dag

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ nodig? Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Voor jullie mooiste dag is de bruiloftmuziek essentieel. Daarom krijg je bij ons altijd een vrijblijvend en kosteloos gesprek, waarin alle wensen uitvoerend worden besproken om de muzikale invulling van jullie trouwdag succesvol te laten verlopen.

Een bruiloft DJ voor een swingend huwelijksfeest zonder zorgen

Huisman Entertainment heeft ervaring met verschillend publiek en hebben voor ieder publiek een geschikte DJ en een geschikte show. Of er nu rustig opgebouwd moet worden of er 1 groot knalfeest van gemaakt moet worden. Onze bruiloft DJ's beschikken over het inzicht en de capaciteiten. Huisman Entertainment staat voor betrouwbaar en swingend!

Jullie bruiloft DJ

Jullie bruiloft DJ gaat ervoor zorgen dat jullie huwelijk een bijzonder feest wordt. De DJ is er voor jullie en draait dus jullie muziek. Van te voren kunnen jullie een top 10 doorgeven met favoriete nummers die echt voorbij moeten komen. Op jullie bruiloft wordt er van te voren duidelijk besproken wat er niet gedraaid mag worden en of er een openingsdans/openingsnummer plaatsvindt. Dit alles om het feest zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Ceremoniemeester

Of het nu je beste vriend, vriendin, broer, zus, vader of moeder wordt, de ceremoniemeester is onmisbaar. Dat geldt voor jullie maar ook voor ons. Het contact met de ceremoniemeester is ook voor ons essentieel, er zijn rond een bruiloft altijd dingen die geheim moeten blijven. Denk aan bepaalde stukjes, toespraken, fotoreportages enz. De ceremoniemeester bespreekt dit rechtstreeks met de DJ zodat niks aan het toeval wordt overgelaten. Wij zullen de contact gegevens uitwisselen tussen de DJ en ceremoniemeester.

De bruiloft drive in show

De bruiloft drive in show bestaat uitsluitend over nette en nieuwe licht en geluid apparatuur, een speciaal ontworpen DJ meubel en een flitsende led-licht show. Deze show is echt een aanrader; netjes verzorgd, een schitterende uitstraling en het beste apparatuur.

Tarieven Bruiloft DJ

Elke bruiloft is uniek daarom is er ook geen vaste prijs. De prijs wordt gebaseerd op het volgende:
• datum
• tijden
• locatie

Prijsindicatie € 350,- - € 680,-.


Hid Herostraat 31
8701BT  BOLSWARD
Tel: 06 52539970
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie