Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Song-Smederij prachtige en persoonlijke bruiloftmuziek

Maak je huwelijk persoonlijk

Wil je je huwelijksdag nog persoonlijker maken? Daar kan de Song-Smederij jullie bij helpen! Marjon, de dame met de krullen op de foto, komt bij jullie langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek stelt ze jullie allerlei vragen; over jullie ontmoeting, het huwelijksaanzoek, jullie favoriete muziekstijl, enzovoorts. Aan de hand van dit gesprek gaat ze een lied voor jullie schrijven waarvan de tekst en de muziek helemaal bij jullie passen. Dat lied komt ze live voor jullie zingen tijdens de huwelijksvoltrekking of op een ander mooi moment van de trouwdag. Daarnaast wordt er een professionele geluidsopname van het lied gemaakt. Die kan je bijvoorbeeld aan alle gasten op CD mee naar huis geven als bedankje. Zo heeft iedereen een speciale herinnering aan jullie huwelijk. 

Een op maat gemaakt lied dat bij jullie past

Zelf kunnen jullie bepalen hoe het liedje gaat klinken. Of je nu een stoer rocknummer wilt, een rustige ballad, of een lied voor een koor, Marjon schrijft het voor jullie. Je kan ervoor kiezen om jullie levensverhaal op muziek te laten zetten, maar je kan ook op een hele speciale manier je familie bedanken met behulp van het lied. Marjon neemt van tevoren alles met jullie door, zodat het op maat gemaakte lied ook echt bij jullie past. 

Neem gerust contact met ons op

De Song-Smederij zorgt voor alle apparatuur, zelfs de piano. Je hoeft dus niets te regelen. Ook heeft de Song-Smederij een groot repertoire met bestaande bruiloftliedjes, waardoor de hele huwelijksvoltrekking of receptie aangekleed kan worden met schitterende muziek. En heb je al een zanger/zangeres geboekt, of ben je zelf een groot zangtalent? Dan kan je Marjon ook alleen het liedje laten schrijven. Neem gewoon even contact op als je meer wilt weten over alle mogelijkheden. 


Oude Postweg 75
7557DB  HENGELO
Tel: 0647311150
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie