Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Cateringbedrijf Schrale partner voor ieder feest en evenement

Culinaire verwennerij

Cateringbedrijf Schrale is het culinaire broertje van Schrale Partyverhuur. Hiermee zijn wij de meest complete partner voor ieder feest en evenement. Naast de volledige aankleding van uw trouwdag op locatie weet onze afdeling catering de gasten ook nog eens culinair te verwennen. Bezoek onze website en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

U verzorgt zelf uw catering?

Geen probleem! Wanneer u zelf de catering verzorgt kunnen wij u volledig van dienst zijn met catering benodigdheden zoals bestek, kookgerei, koffiezetapparaten, etc. Ook kunnen wij u helpen met de inrichting van uw eigen locatie.

Eventservice                                                                                      

Tentenverhuur en cateringbedrijf Schrale kan ook uw feest (party of event) volledig verzorgen. Bepaal uw eigen locatie, bepaal uw eigen tijden, bepaal uw eigen smaak van inrichten, bepaal alles na uw eigen wensen. Om uw bruiloft of event volledig naar uw eigen wens te laten verlopen kunnen wij u een goed en duidelijk advies geven.

Live cooking buffet

Hierbij wordt u maaltijd ter plekke bereid door onze ervaren koks. Naast verschillende soorten vlees zijn er diverse mogelijkheden in salades en garnituren.                                                                         

Warm & Koud buffet

Ook kunt u kiezen voor een koud en warm buffet waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Dit kan bestaan uit o.a. Huzarensalade, Gerookte vissalade, Exotische kipsalade, Fruitsalade, Vleesspiegel, Visspiegel, Stokbrood wit en bruin, Kruidenboter, Scholfilet in mosterdsaus, Gehaktballetjes in zoetzure saus, Boeren runderlapje, Rijs, etc. Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden en de aantrekkelijke prijzen. Bij Schrale is dit allemaal mogelijk. Ook bieden wij de mogelijkheid om onze volledig ingerichte showroomtent te komen bekijken.  

Schrale Partyverhuur

Schrale Partyverhuur houdt zich voornamelijk bezig met het verhuren van grote en kleine feesttenten, luxe partytenten en het verzorgen van de inrichting voor uw huwelijksfeest of andere feestelijke gelegenheid. Deze tenten zijn er in verschillende vormen en afmetingen. 

Een feestelijke inrichting?

Voor zowel in tenten als in bestaande locaties kunnen wij een volledige verzorging leveren voor het interieur. Door ons ruime assortiment heeft u de keuze om elke gewenste sfeer te creëren. Wanneer u de catering zelf wilt verzorgen, is het mogelijk om de bij ons gehuurde tent door ons te laten inrichten zodat u er zelf geen werk van heeft. Wij kunnen u ook ondersteuning bieden bij het inrichten van u eigen locatie of ruimte met de bij ons gehuurde materialen.

Zelf geen locatie voor een tent?

Wilt u graag uw feestje in een tent houden maar beschikt u zelf niet over een locatie? Heeft u geen zin in al de rompslomp van opbouwen en na de tijd opruimen? Geen probleem! U kunt bij ons terecht in een volledig ingerichte tent die voor u klaar staat bij ons op het terrein. De tent is toegankelijk voor groepen vanaf 10 tot 100 personen. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig en is een buitenterras mogelijk bij mooi weer. Er is speelgelegenheid aanwezig voor de kinderen.

Meer informatie

Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en aantrekkelijke tarieven die Schrale Partyverhuur u kan bieden.       


Oergongswei 1
8629SZ  SCHARNEGOUTUM
Tel: 0515-417479 / 06-51418037
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie