Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Restaurant De Koningshof partycatering service op locatie

Catering voor feesten en partijen

Viert u uw bruiloft op locatie? Dan kunt u de complete verzorging met een gerust hart aan de partycatering service van De Koningshof in Heerenveen overlaten. Alles is mogelijk in overleg. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw trouwdag of andere feestelijke gebeurtenis. Onze catering service verzorgt verschillende warme en/of koude buffetten. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen. Is een buffet niet wat u wilt, maar wilt u graag een barbecue organiseren? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden!

Zaalverhuur

Restaurant De Koningshof beschikt naast het restaurant over een multifunctioneel zalencentrum. Ideaal voor feestelijke gelegenheden voor kleine of grote groepen. Er worden bruiloften en andere partijen gevierd. 

Koningszaal

De Koningszaal is een prachtige ruime zaal met een unieke ambiance. Wilt u een groot feest organiseren? Dan is de Koningszaal de perfecte keuze. Deze mooie zaal biedt namelijk plaats aan maximaal 250 gasten. 

Prinsekamer

De Prinsekamer is een intieme kamer waar groepen terecht kunnen tot 35 personen. Hiermee is de zaal uitermate geschikt voor kleine gezelschappen.

Persoonlijke wensen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze locatie? Maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding en het bespreken van uw wensen!


Prinsenweg 1
8443DN  HEERENVEEN
Tel: 0513-636136
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie