Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Restaurant Het Ambacht onderscheidende catering op locatie

Catering op locatie “Outdoor events”

Restaurant Het Ambacht verzorgd onderscheidende catering op locatie. In overleg met u kunnen wij het feest tot een onvergetelijke aangelegenheid maken. Maar het is ook mogelijk om in ons restaurant te dineren tijdens uw bruiloft of feest.

Prachtige locatie voor een diner, receptie of huwelijksfeest

Het restaurant is gevestigd in de voormalige Technische school. Een begrip in de regio. Het heeft een schitterende industriële uitstraling met mooie hoge plafonds. Het restaurant beschikt over een mooie open keuken zodat u ook echt kunt meebeleven wat er in de keuken voor u bereid wordt. Boven de keuken bevindt zich een unieke besloten entresol met een geluidswerende glaswand waardoor u over de gehele keuken en restaurant uit kunt kijken. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 16 personen. Achter het restaurant bevinden zich nog 2 zalen die ook tot 1 grote zaal omgevormd kan worden.
Aan de linkerzijde van het restaurant bevindt zich een mooi terras dat omgeven is door een mooie vijver met een groenten- & kruidentuin.

Het Ambacht is een erkende trouwlocatie 

U kunt uw huwelijk en voltrekking volledig bij het Ambacht laten verzorgen. Maar uiteraard is het ook mogelijk een deel van het programma in het Ambacht te laten plaatsvinden. U kunt hierbij denken aan het diner, receptie of feestavond.

Diner

De ruimte biedt veel mogelijkheden voor zowel diner als feest. Zo kunt u dineren aan gedekte tafels met tafelschikking, maar u kunt bij ons ook eten in de vorm van een "walking diner". Dit houdt in dat de ruimte wordt ingericht met hoge tafels en stoelen & sta-tafels. Hierbij is ook nog ruimte voor lage tafels en stoelen. Zo ontstaat er een iets informelere sfeer. Bij mooi weer kunnen er ook deels gerechten op het terras bereid worden.

Feest

Na het diner een knallend feest? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen de ruimte naar uw wens indelen. De keuken staat bekend om haar unieke en originele hapjes, snacks en tapas. Bij mooi weer kunnen we daar ook onze buitenkeuken in betrekken.

Ruimtes en capaciteiten

Het Ambacht beschikt over een restaurant waar in groepsverband 80 gasten kunnen dineren. Daarnaast beschikt het restaurant over twee zalen waar in totaal ook 100 gasten zittend kunnen dineren.
In een feestopstelling, met deels sta-tafels en deels zithoekjes, ingericht wordt kunnen we in het restaurant 130 gasten en in de achterzalen 160 gasten ontvangen. Het restaurant beschikt over een prachtig terras met een mooie vijver en groenten-/kruidentuin. Hier kunnen 30 gasten gezellig zitten maar ook met sta-tafels kan het hier zeer gezellig aangekleed worden. In deze setting kunnen er wel 50-70 gasten in de tuin en op het terras verblijven.


Burgemeester Falkenaweg 56
8442LE  HEERENVEEN
Tel: 0513-232172
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie