Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Restaurant De Koningshof feestlocatie met diverse feestzalen

Feestlocatie aan de rand van Heerenveen

Restaurant De Koningshof is een sfeervolle feestlocatie aan de rand van Heerenveen. Naast het restaurant beschikt De Koningshof ook over een multifunctioneel zalencentrum. Ideaal voor feestelijke gelegenheden voor kleine of grote groepen. In onze feestzalen worden bruiloften en andere partijen gevierd. 

Koningszaal

De Koningszaal is een mooie ruime feestzaal met een schitterende ambiance. Wilt u een groot feest organiseren? Dan is de Koningszaal de perfecte keuze. Deze zaal biedt namelijk plaats aan maximaal 250 gasten. 

Prinsekamer

De Prinsekamer is een intieme en sfeervolle kamer waar groepen terecht kunnen tot 35 personen. Hiermee is de zaal uitermate geschikt voor kleine gezelschappen.

Catering voor feesten en partijen

Viert u uw bruiloft op een andere locatie? Dan kunt u de complete verzorging met een gerust hart aan de partycatering service van De Koningshof in Heerenveen overlaten. In overleg is alles mogelijk. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw bruiloft of andere feestelijke gebeurtenis. Onze catering service verzorgt verschillende warme en/of koude buffetten. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen. Is een buffet niet wat u wilt, maar wilt u wel graag een barbecue organiseren? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden!

Persoonlijke wensen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze locatie? Maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding en het bespreken van uw wensen!


Prinsenweg 1
8443DN  HEERENVEEN
Tel: 0513-636136
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie