Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Sems Leeuwarden unieke feestlocatie in het hartje van Leeuwarden

Om te trouwen in Leeuwarden maak je een afspraak bij Sems

Sems, een prachtige feestlocatie in het hartje van Leeuwarden. Sems bevindt zich in een compleet gerestaureerd monumentaal pand. Het is een schitterende plek voor een diner, receptie of huwelijksfeest. Vanuit de intieme ruimte met mooie hoge plafonds kijkt u uit over het Gouverneursplein. Daarnaast is aan de ruimte een open keuken verbonden die eventueel af te sluiten is van het geheel.

Mogelijkheden van 10 tot 100 personen

Na het ja-woord kunt u bij Sems Leeuwarden een toast uitbrengen samen met familie en vrienden en gasten, dit kan zomers buiten op het terras of in onze ruimte boven. Vanaf 100 personen kunnen wij ook beneden ons hele restaurant gebruiken voor de receptie, diner of feest.

Zowel kleine als grote ruimtes | Sems Leeuwarden

De ruimte biedt vele mogelijkheden voor zowel diner als feest, zo kunt u dineren aan gedekte tafels maar u kunt bij ons ook eten in de vorm van een “walking diner” dit houdt in dat de ruimte naast de tafels en stoelen wordt ingericht met hoge tafels en hoge stoelen met sta-tafels, een informelere sfeer. De gerechten worden in de keuken bereid door de chef en door de gasten opgehaald in de keuken, zo krijgt u meer roulatie onder uw gasten.

Trouwen in Leeuwarden - Friesland

Na het diner een knallend feest? Ook dat is mogelijk, wij kunnen de ruimte naar uw wens indelen en zijn niet verbonden aan bepaalde sluitingstijden.


Gouverneursplein 36
8911HH  LEEUWARDEN
Tel: 058 2162214
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie