Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Carola Paas Fotografie enthousiaste en professionele fotograaf

Aangenaam kennis te maken!

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd! Mijn naam is Carola, geboren en getogen in een klein dorpje in Drenthe. Maar sinds februari 2018 woon ik in het mooie Leeuwarden. En wie ik verder ben? Mensen omschrijven mij als enthousiast, professioneel en prettig in de omgang. 

Spontane en ongedwongen foto’s

Mijn stijl is ongedwongen en echt. De momenten leg ik vast zoals ze zijn, op een spontane, meestal journalistieke manier. Een klik met elkaar hebben vind ik belangrijk, want je ziet het op de foto’s terug als je je ongemakkelijk voelt. Daarom zou ik jullie graag wat beter leren kennen! Vooraf hebben we een uitgebreid kennismakingsgesprek en daarna nog een vervolgafspraak om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Op de dag zelf fotografeer ik zo onopvallend mogelijk alle prachtige, bijzondere momenten en tijdens de shoot probeer ik jullie op jullie gemak te stellen. Af en toe geef ik een kleine aanwijzing, maar we maken vooral heel veel plezier en geniet van elkaar. Ik leg graag jullie liefde voor elkaar vast. 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wellicht heb ik jullie interesse gewekt! Mocht je willen weten of nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum, vul dan gerust het contactformulier in. Wie weet tot snel!

Liefs Carola  LEEUWARDEN
Tel: 0634776542
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie