Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Cor Fennema Fotografie professionele fotograaf in Friesland

Een bruidsreportage is maatwerk

Het bepalen van een prijs voor een bruidsreportage is maatwerk. Elk huwelijk is uniek en elk bruidspaar heeft andere wensen. Op voorhand is het dan ook lastig aan te geven wat de totale prijs is voor een bruidsreportage en album.

Tastbare herinnering

De trouwreportage is één van de weinige tastbare herinneringen aan jullie mooiste dag en daarom moet alles perfect zijn. Tijdens een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseer ik als fotograaf dan ook graag jullie wensen om er een perfecte dag van te maken. Ook is er de mogelijkheid om verschillende demo albums in te zien. Als jullie wensen kenbaar zijn gemaakt, kan ik exact vertellen hoeveel de bruidsreportage gaat kosten.

Prijsindicatie

Om op voorhand een indruk te geven van de kosten volgt hieronder een prijsindicatie. De kosten van een trouwreportage beginnen bij € 690,- voor 5 uur fotografie, dit is inclusief een prachtig afgewerkt album. Voor 3 uren reportage, bestanden op DVD aangeleverd € 375,-.

Neem vrijblijvend contact met me op

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Het is geen probleem om in de avonduren een afspraak te maken. 


Langebuorren 13
9074CE  HALLUM
Tel: 0518-432188
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie