Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Elsbeth Hoekstra Photography fotografe met oog voor details

De mooiste dag van je leven

En dat is het ook! Voor mij als trouwfotograaf is het bijzonder om op zo'n speciale dag aanwezig te mogen zijn en de schone taak van de trouwreportage op mij te nemen. Bijna ieder bruidspaar geeft aan spontane en ontspannen trouwfoto's te willen, gelukkig deel ik die mening. Er is niks belangrijkers dan dat het bruidspaar zich prettig voelt en kan stralen op hun mooiste dag. Dit zie je natuurlijk ook terug op de foto's. Ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen, sommigen hebben precies in hun hoofd hoe ze elk detail willen en sommige bruidsparen gaan mee met de flow en zien wel hoe het loopt. Ik luister goed naar jullie wensen waardoor elke bruidsreportage uniek wordt. 

Wees jezelf

Veel bruidsparen weten niet wat ze moeten verwachten bij de bruidsreportage die komt kijken op de grote dag en daar kom ik als fotograaf kijken. Geen zorgen, wees jezelf tijdens de bruidsreportage, maak grapjes met elkaar en laat zien wat jullie als bruidspaar voor elkaar voelen. Natuurlijk help ik jullie met het goedleggen van de trouwjurk en geef ik aan wat een mooie houding is, maar laten we er vooral samen een onvergetelijk moment van maken. 

Oog voor details

Tijdens een bruidsreportage gebeuren er veel dingen, maar de details zijn natuurlijk niet voor niks uitgekozen. Bijvoorbeeld een foto van de ringen, de kinderen die ergens lekker zitten te spelen of een foto van de bloemen. Of de emoties van de gasten tijdens de ceremonie. Al die mooie momenten probeer ik als huwelijksfotograaf te vangen met mijn camera zodat dit een tastbare en waardevolle herinnering blijft voor in de toekomst. 


Atoomweg 10
9743AK  GRONINGEN
Tel: 0616677192
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie