Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Michelle Wever Photography fotografe met pure en lichte foto's

Trouwfotograaf

Het kiezen van een trouwfotograaf is geen eenvoudige keuze. Met de fotograaf zal je het grootste gedeelte van je trouwdag doorbrengen en intieme momenten vastleggen. Liefdevolle momenten, geluk en emotie. Een verzameling van mooie herinneringen aan een unieke dag die een leven lang meegaan voor jezelf en je (klein)kinderen. Er is een goede klik en vertrouwen tussen bruidspaar en fotograaf nodig om dit te creëren.

Tijdloze klassieke stijl, zonder al te veel poespas

Fotografie is voor mij het vertellen van een verhaal, het vastleggen van herinneringen. Waardevolle en liefdevolle momenten die je later kunt herbeleven. Die ene seconde vastgelegd in beeld, een herinnering voor altijd. Mijn stijl is te herkennen aan pure, lichte foto’s die laten zien wie je bent. Een tijdloze klassieke stijl, zonder al te veel poespas. Een dag om nooit te vergeten. Het vastleggen is hier een belangrijk onderdeel van. Tijdens jullie bruiloft zal ik me zoveel mogelijk onzichtbaar op de achtergrond houden om jullie mooiste momenten en emoties vast te leggen. 

Graag wil ik jullie ontmoeten!

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf die prachtige herinneringen vastlegt en spreekt mijn stijl jou aan? Dan ben ik benieuwd naar jullie liefdesverhaal. Je kunt het contactformulier invullen op deze pagina. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!


Scheldestraat 61
9725KP  GRONINGEN
Tel: 0619095446
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie