Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Van Kammen Tenten & Catering partyverhuur op maat

Een rasecht familiebedrijf met een rijke historie

Van Kammen Tenten & Catering is een rasecht familiebedrijf en heeft een rijke historische als het gaat om partyverhuur en catering.? Wij leveren tenten en/of catering, aankleding op locatie en we organiseren feesten en beurzen. Onze missie is de klant tevreden houden.

Spantenten

De spantenten - 15 of 20 meter breed met zijhoogte 2.55 meter - zijn leverbaar in alle mogelijke lengtes en zijn per 5 meter te verlengen. Deze tenten zijn gemaakt van wit/blauw zeildoek en hebben blauwe zijzeilen. De tenten beschikken niet over een vrije overspanning hetgeen betekent dat er masten binnen in de tent aanwezig zijn. De tenten worden aan de buitenzijde door middel van pennen met scheerlijnen in de grond vastgezet.

Grote alu-hallen

De grote alu-hallen zijn, net als de spantenten, met elementen van 5 meter te verlengen en zijn leverbaar in breedtes van 8, 10, 15, 20 en 25 meter. De hallen bestaan uit een aluminium frame met witte dakzeilen en een vrije overspanning. De hallen worden geleverd met kunststof zijwanden. De kleine alu-hallen van 5 meter breed met zijzeilen - en steeds per 3 meter te verlengen - zijn uitermate geschikt voor kleinere feesten, walk-way's tussen twee grotere tenten of als entreehal.

Aankleding

Een hal neerzetten is 1. Sfeer creëren is 2! Niets is verrassender dan een hal of ruimte binnenkomen en de koffie zien dampen op sfeervol gedekte tafels in een mooi aangeklede ruimte met veel groen en passende verlichting. Boven u geen kale nok, maar een ecru velum (hemel) of baldakijn met kroonluchters, Parijse lampen of discobol. Indien gewenst plaatsen wij een houten dansvloer en leveren een toiletwagen standaard voorzien van septictank. Kortom... Wij leggen graag de rode loper voor uw gasten uit!

Catering op locatie

Geen bruiloft of feest zonder catering. Of het nu gaat om een klein feestje met 10 personen of een mega evenement... bij Van Kammen wordt Catering met een hoofdletter C geschreven. U kunt bij ons terecht voor warme en koude buffetten. Daarnaast kunnen wij uw bruidstaart verzorgen. 


't Oogh 10
9137SL  OOSTERNIJKERK
Tel: 0519-241584
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie