Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Song-Smederij een blijvende muzikale herinnering

Maak je trouwdag persoonlijk

Willen jullie een persoonlijk tintje aan de bruiloft geven? Daar kan de Song-Smederij je bij helpen! De Song-Smederij schrijft een huwelijkslied op maat voor bruidsparen die nét even iets anders dan anders willen. Marjon, de oprichtster en zangeres van de Song-Smederij, komt bij jullie langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek probeert ze allerlei unieke verhalen, lieve uitspraken en leuke anekdotes over jullie te verzamelen. Daarna gaat ze een bijzonder lied schrijven dat qua tekst en muziek helemaal bij jullie past. Dat lied komt ze live zingen bij de ceremonie, samen met Jeffrey, haar vaste pianist. Verder zorgt ze voor een professionele geluidsopname, zodat je je eigen lied altijd terug kan luisteren, als muzikale herinnering aan jullie mooiste dag. 

Je kunt alles bij je eigen lied zelf bepalen

Wat bij de Song-Smederij voorop staat, is het persoonlijke aspect. Je kan bij je eigen lied alles zelf bepalen. Wil je graag een Nederlandstalig liedje, of heb je liever een Engelse tekst? Wil je het heel klein houden, met alleen piano en zang, of heb je liever een gitaar en andere instrumenten erbij? Wil je een rustig lied of een lekker vlotte song? Het is helemaal aan jullie. 

Neem gerust contact met me op

De Song-Smederij komt natuurlijk niet voor 1 liedje naar jullie trouwdag, dat zou zonde zijn. Er is een heel repertoire waar je uit kunt kiezen, zodat de hele trouwceremonie, de receptie of het huwelijksdiner aangekleed kan worden met muziek. Je mag zelfs van tevoren je eigen verzoeknummer indienen, dat speciaal voor jullie ingestudeerd wordt. Wil je weten wat er allemaal nog meer mogelijk is, neem dan even contact op. 


Oude Postweg 75
7557DB  HENGELO
Tel: 0647311150
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie