Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag trouwambtenaar voor een persoonlijke ceremonie

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Jullie gaan trouwen, daar komt heel wat bij kijken. Jullie hebben vast al over de invulling van deze bijzondere dag nagedacht. Jullie hebben een trouwambtenaar nodig die goed luistert en van jullie ja-woord een onvergetelijk moment maakt, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een huwelijksceremonie met een gulle lach en een kleine traan.

Beëdigd trouwambtenaar

Elkaar het ja-woord geven is het meest bijzondere moment van jullie trouwdag. Ik zou het een eer vinden wanneer ik een bijdrage mag leveren aan jullie mooiste dag! In een vrijblijvend gesprek bespreken we al jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Elkaar opnieuw het ja-woord geven

Hoe speciaal is het om elkaar voor de tweede keer het ja-woord te geven ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Samen gaan we ervoor zorgen dat er een mooie speech komt, waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat. 

Huwelijkzangeres met begeleiding

Al over de muziek nagedacht voor jullie bruiloft? Al van kleins af aan is Harriët Vijsma bezig met muziek. Ze is jong begonnen met pianolessen en heeft vroeger in verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Ze kennen elkaar al sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden op bruiloften hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n prachtige stem is een feest om te begeleiden!


Molenweg 39
8071TH  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie