Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_kollumerland

Trouwen in de gemeente Kollumerland 

Het huwelijk is één van de mogelijkheden om de relatie met je partner officieel vast te leggen. Ga je trouwen? Dan doe je eerst een melding in de gemeente waar je gaat trouwen. Dit hoeft niet meer per sé in de woongemeente te gebeuren. Je kunt de melding schriftelijk doen of je kunt persoonlijk langs gaan bij de gemeente.

Trouwambtenaren

Jullie kunnen zelf kiezen welke buitengewoon ambtenaar van burgerlijke stand jullie huwelijk zal voltrekken. De trouwambtenaren zijn te vinden op de gemeente website.

Trouwlocaties

• Gemeentehuis (raadzaal)
• Kerkje van Augsbuurt
• Fogelsang State in Veenklooster
• Kollumeroord in Kollumerpomp
• Eigen aangewezen trouwlocatie

Trouwambtenaren

In de gemeente Kollumerland heb je de keuze uit meerdere trouwambtenaren. Ook is het mogelijk om een buitengewoon ambtenaar van burgerlijke stand buiten de gemeente Kollumerland-Nieuwkruisland het huwelijk te laten voltrekken. Hij/zij wordt dan benoemt tot buitengewoon ambtenaar van burgerlijke stand van de gemeente Kollumerland-Nieuwkruisland benoemt voor 1 dag. Hiervoor zijn extra kosten verbonden.

Kosten huwelijk

Voor de actuele kosten kun je het beste op de website van de gemeente kijken.

Gratis huwelijk

Op maandagochtend om 09.00 en 09.30 uur kun je gratis een huwelijk laten sluiten door de ambtenaar van de burgerlijke stand. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de cluster Burgerzaken.

Meer informatie over trouwen in Kollumerland c.a.

Gemeentehuis Kollum
Van Limburg Stirumweg 18
9291 KB Kollum
Tel: 0511 458 888
Website: www.kollumerland.nl
E-mail: gemeente@kollumerland.nl