Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_op_terschelling

Trouwen op Terschelling

Jullie willen trouwen op Terschelling? Dan kies je voor één van de mooiste locaties van Nederland voor één van de moosite dagen van jouw leven. Terschelling heeft unieke trouwlocaties. 

Aan jullie trouwdag gaat heel wat regelwerk vooraf. Bijh de formele zaken is de gemeente Terschelling jou graag van dienst. Op deze pagina staat alle informatie om jou voor te bereiden op het huwelijk. 

Trouwlocaties

• Gemeentehuis
• Vuurtoren de Brandaris
• Schuilkerkje
• De Westerkerk
• In 't huwelijksbootje

Trouwambtenaren

Wat is daarop jouw antwoord? Terschelling, het mooie eiland uitverkoren als decor voor julie trouwdag, een bewuste keuze. Terschelling heeft meerdere trouwambtaren. Deze trouwambtenaren geven graag in overeenstemming met jullie wensen een persoonlijek invulling aan de trouwceremonie. Geheel passend bij het eilandgevoel, besteden zij er in alle rust en ruimte de nodige aandacht aan. Het "ja ik wil" klinkt telkens weer als muziek in de oren, de trouwambtenaren voelen zich bevoorrecht om aan deze feestelijke gebeurtenis een bijdrage te mogen leveren. Het antwoord van de trouwambtenaren is: "Ja wij willen". 

Na het erserveren van een trouwlocatie heb je voldoende tijd om na te denken wat je wensen voor de plechtigheid zelf zijn. Deze wensen besrpeek je met je trouwambtenaar. De gemeente Terschelling beschikt over meerdere trouwambtenaren. De trouwambtenaar leidt de plechtigheid geheel in stijl, dus in een mooie Terschellinger toga. Twee maanden voor het huwelijk kun je bellen naar het gemeentehuis om te vragen wie je trouwt.

Kosten huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis huwelijk

Je kunt op Terschelling trouwen zonder kosten te betalen. De gemeente Terschelling bied je deze mogelijkheid op woensdagochtend om 10.00 uur. Heel eenvoudig, zonder toespraak, in de spreekkamer met maximaal 4 getuigen. Het duurt hooguit 10 minuten.

Meer informatie over trouwen op Terschelling

Gemeentehuis Terschelling
Burg. van Heusdenweg 10A
8881 EB  West-Terschelling
Tel: 0562 446 244
Website: www.terscheling.nl
E-mail: gemeente@terschelling.nl