Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Creatieve Kaarten trouwkaarten in allerlei vormen en kleuren

Een tal van unieke creaties

De trouwcollectie van creatieve-kaarten.com omvat een tal van unieke creaties in de meest uiteenlopende vormen en kleuren. Kies je kaart, menukaart, save the date, wijnetiketten, tafelkaartjes en nog vele andere decoraties uit een van onze zes huisstijlen. 

Klassiek

Trouwkaarten van een chic en stijlvol ontwerp met als basis: tijdloos wit. Reliëf, parelmoer en een lintje maken de klassieke uitnodiging helemaal af.

Hipster

Deze trendy lifestyle geregeerd door Nietzsche, Bowie en de retrocultuur heeft ons geïnspireerd bij het ontwerpen van onze Hipster trouwkaarten. Dit is onze hulde aan vinyl, de welbekende moustache en Grizzly Bear!

Vintage

Kies een trouwkaart in de kleuren van het verleden: aquarel, oudroze of een mooi Liberty patroon. Laat je betoveren door alle kleine details, zoals etiketten, vetertjes en labels die bij onze vintage collectie horen.

Haute Couture

Voor de collectie Haute Couture hebben we ons laten inspireren door de wereld van de mode. Deze unieke, ingetogen trouwkaarten met fijne pasteltinten stralen elegantie en subtiliteit uit.

Trendy 

Deze romantische trouwkaarten hebben een chique zigeunerlook met etnische invloeden en verfrissende, natuurlijke kleuren. Vier de comeback van zwart, rood, geel, photobooth-foto's en polaroids!

Illustraties

Een droombruiloft door de ogen van onze ontwerpers? Deze collectie zit boordevol huwelijksuitnodigingen die met liefde, swing en veel humor zijn gemaakt.   UTRECHT
Tel: 085-3031479
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie