Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

hipDesign de perfecte bruiloft begint met de perfecte trouwkaart

Trouwkaarten maak je zelf bij hipDesign!

Op zoek naar originele trouwkaarten? HipDesign is dé online trouwkaarten shop met een grote collectie in verschillende stijlen. Van vintage en hip tot botanical en klassiek. HipDesign volgt trends op gebied van wonen, mode en bruiloften, we werken samen met verschillende bloggers en zijn actief op Pinterest en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Zelf aanpassen

En wat super fijn is, is dat je bij hipDesign je kaartje naar eigen wens kunt aanpassen. In de online editor kun je bijvoorbeeld super makkelijk de achtergrond aanpassen, bijvoorbeeld in de themakleur van je bruiloft! Daarnaast kun je kiezen uit verschillende lettertypes, afbeeldingen toevoegen of verwijderen.

Samen ontwerpen

Staat jouw trouwkaart niet op onze website en heb je zelf een idee? Dat vinden we alleen maar heel erg leuk! Stuur hipDesign een mailtje met je wensen en je inspiratie, dan kan de ontwerpstudio een originele en unieke trouwkaart ontwerpen.

Wat hulp nodig?

Het is soms fijn als er even iemand meekijkt tijdens het ontwerpen of het bestellen. Je kunt elke werkdag van 9:00 tot 21:00 bellen met de klantenservice of met een van de designers!

 


Woudenbergseweg 21
3707HW  ZEIST
Tel: 085-0438004
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie