Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Noflik Easterein een bijzondere en gastvrije trouwlocatie

Uw huwelijk in het oudste kafé van Friesland?

Kafé Restaurant Partycentrum Easterein is een volledig in oude staat behouden feest- en trouwlocvatie met een geheel eigen sfeer. Er is een schitterend à la carte-restaurant, een sfeervol oud kafégedeelte en een nostalgische gelagkamer. Verder zijn er drie bijzondere zalen voor bruiloften van 10 tot 1000 personen. De romantische tuin met terrassen en barbecueplaats aan het water behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk ook op: www.nofliklangwar.nl.

Sfeervolle trouwlocatie

Noflik Easterein is een sfeervolle trouwlocatie in Friesland. U kunt hier trouwen in het sfeervol oud kafégedeelte, een nostalgische gelagkamer of in 1 van de 3 schitterende zalen, die voor de bruiloft tevens plaats bieden aan 10 tot 1000 gasten. Trouwen in de romantische tuin aan het water behoort ook tot de mogelijkheden. 

Vrijgezellenfeest

Vier uw vrijgezellenfeest, bruiloft, familiefeest, bedrijfsactiviteit of een ander feest bij Noflik Easterein. Noflik Easterein beschikt over vier zalen met een totale capaciteit van 1100 bezoekers. Geschikt voor elke groepsgrootte en voor elk evenement!


Sibadawei 2
8734HE  EASTEREIN
Tel: 0515-331290 / 0652640691
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie