Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Beach Hotel de Vigilante trouwen met het strand als achtergrond

Trouwen aan het IJsselmeer

Beach hotel de Vigilante, een bijzondere trouwlocatie met het strand en het IJsselmeer als achtergrond. Voor zowel de huwelijksplechtigheid als het feest de perfecte locatie. Direct aan het IJsselmeer maakt onze locatie bijzonder! Wij vullen graag jouw dag in: van lunch tot diner, van intieme high-tea tot een grandioos feest! Liever een buffet of een barbecue, alles is mogelijk.

Schitterend uitzicht en een gezellige sfeer

Wij zijn een officiële trouwlocatie. Trouwen met de voeten in het zand of binnen in onze mooie serrekoepel met schitterend uitzicht over het IJsselmeer! Op deze dag staat de gehele serre en het bijbehorende terras tot jouw beschikking waar je met jouw gasten kunt genieten van elkaar, het unieke uitzicht en de gezellige sfeer! Samen genieten van de mooie zonsondergang en proosten op deze bijzondere dag! De mooiste dag van je leven breng je door in een sfeer van gastvrijheid, gezelligheid, aandacht en liefde. Het is jullie “dag”.

Service, comfort en ambiance

Beach Hotel de Vigilante staat voor service, comfort en ambiance. Onze unieke locatie aan het IJsselmeer, de uitstekende service en goede kwaliteit maakt jouw diner, receptie en/of huwelijksfeest tot een groot succes. Van koffie met bruidstaart, naar een proost met een glaasje Cava, naar een heerlijke share dining. Om vervolgens over te gaan naar het grote feest met bijvoorbeeld een band of DJ. En wie weet een paar mooie foto’s bij een heldere zonsondergang….

Nagenieten in de bruidssuite

Na afloop kun je samen nog lekker nagenieten op onze mooie Excellent Suite met een heerlijk bad en natuurlijk prachtig uitzicht over het IJsselmeer. In overleg met jullie maken we graag een persoonlijke offerte gebaseerd op jouw wensen. Laat je verrassen door ons aanbod en samen met jou zorgen wij voor een onvergetelijke dag! De mogelijkheden zijn eindeloos!


Holle Poarte 10
8754HC  MAKKUM
Tel: 0515 238222
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie