Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Baai van Lemmer unieke trouwlocatie vlakbij het IJsselmeer

Bruiloften voor grote en kleine gezelschappen

De Baai van Lemmer is gevestigd op 1 van de meest bijzondere locaties van Lemmer, dicht bij het strand aan het IJsselmeer. En niet alleen de ligging is uniek. Ook de uitgebreide mogelijkheden voor een huwelijk, het ja-woord, receptie en huwelijksdiner maakt de Baai van Lemmer tot een unieke locatie. Voor bruiloften en andere feesten kun je met een klein gezelschap uitstekend bij ons terecht. Maar ook voor grote feesten tot maar liefst 600 personen kunnen wij je een onvergetelijk feest garanderen.   

Trouwlocatie

In de gemeente Fryske Marren kun je naast de officiële trouwlocaties ook gebruik maken van het trouwen op een locatie van jullie keuze. De Baai van lemmer heeft alles voor de trouwdag onder 1 dak. Zo kun je bij ons dus ook elkaar het ja-woord geven. Daarna bieden we de mogelijkheid voor het aansnijden van de bruidstaart met koffie, een receptie, huwelijksdiner en de avondbruiloft. 

Locatie bezichtigen

Op deze pagina kun je eenvoudig informatie aanvragen of een vrijblijvende bezichtiging inplannen, op de dag en tijd die jullie het beste uitkomt. We kunnen dan samen jullie wensen bespreken, waarna wij je een prijsopgaaf kunnen aanbieden.


Vuurtorenweg 17B
8531HJ  LEMMER
Tel: 0514-594596
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie