Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Koningshof Party & Events trouwlocatie met een uniek terras

Officiële trouwlocatie

De Koningshof, een officiële trouwlocatie in Urk. Ons prachtige Binnenhof verandert voor jullie huwelijk in een intieme en romantische trouwzaal. De Koningshof kan zowel wettelijke huwelijksvoltrekkingen als partnerschapsregistratie verzorgen. Willen jullie gebruik maken van onze locatie? Tijdens de melding van het voorgenomen huwelijk bespreekt de ambtenaar van de burgerlijke stand jullie wensen met betrekking tot je huwelijk: de trouwdatum, de trouwambtenaar én de keuze van de trouwlocatie. We raden aan om vóór deze melding bij De Koningshof te informeren of jullie gewenste datum en tijd beschikbaar is. 

Chique locatie met uitstekende faciliteiten

Je trouwdag is een bijzondere dag die je naar eigen wens wilt inrichten. De Koningshof heeft veel ervaring in het organiseren van trouwerijen. Voor jullie trouwdag bedenken we graag samen met jullie een bijzondere invulling, geheel passend bij jullie wensen en budget. De Koningshof is een chique locatie met uitstekende faciliteiten: de grote zalen beschikken over een ruim podium, regelbare verlichting en goede geluidsapparatuur. Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in hun eigen "KidsWorld".

Culinaire invulling

Ook kunnen wij de culinaire invulling verzorgen op jullie trouwdag. In samenwerking met Willem de Boer Food & Events biedt de Koningshof uiteenlopende culinaire mogelijkheden. Van een klassiek broodbuffet tot aan finger food en proeverijen conform de laatste culinaire trends. De Koningshof is centraal gelegen en beschikt over meer dan genoeg parkeergelegenheid. Bij mooi weer hebben gasten het naar hun zin op de schitterende terrassen. 

Schakel onze weddingplanner in

Wij bieden aanstaande bruiden de mogelijkheid om onze weddingplanner in te schakelen. Want voldoende ervaring met het organiseren van een bruiloft heeft niemand. Toch moet jullie dag heel speciaal zijn en precies bij jullie passen. 

Offerte op maat

Meer weten over De Koningshof? Overtuig jullie zelf en neem contact met ons op voor een offerte op maat.


Staartweg 20
8321NB  URK
Tel: 0527-651651
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie