Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

de Nynke Pleats bijzondere trouwlocatie tot 300 maximaal personen

Sfeervolle trouwlocatie in Piaam, Friesland

De Nynke Pleats is een sfeervolle trouwlocatie om uw bruiloft net even anders te vieren. Wij bieden de mogelijkheid om recepties en feestavonden te vieren tot maximaal 300 personen. Ook kunt u elkaar het ja-woord geven in de Nynke Pleats, bij mooi weer kan dit in onze mooie tuin. Alles is mogelijk: van eenvoudige buffetten tot exclusief huwelijksdiner, van receptie tot knalfeest. U bepaalt zelf hoe uw bruiloft er uit zal zien en hoe hoog de kosten ongeveer zullen zijn. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras dat direct grens aan het Friese weidelandschap, met grazende koeien en schapen. Tevens is ons terras erg geschikt voor een barbecue. Ook kunt u praam varen met de gasten!

Romantische bruidssuite

In het voorhuis heeft de Nynke Pleats een romantische bruidssuite met open badkamer met jacuzzi. Hier kan het bruidspaar zich na het huwelijksfeest heerlijk ontspannen. Na een onvergetelijke bruiloft in de Nynke Pleats is het wel erg comfortabel om niet meer te hoeven reizen naar huis. Ook als het feest niet in de Nynke Pleats is gehouden kan men de bruidssuite huren, eventueel met champagne en natuurlijk een heerlijk ontbijt. 

Locatie bezichtigen

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de locatie eens komen bekijken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vul het formulier in. 


Buren 25
8756JP  PIAAM
Tel: 0515-335734
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie