Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Old Dutch de Westereen veelzijdige trouwlocatie in Friesland

Prachtige trouwlocatie voor jouw bruiloft!

Trouwen bij Restaurant & Partycentrum Old Dutch is al sinds jaar en dag een vertrouwde keus. Met twee schitterende feestzalen met elk een compleet eigen uitstraling heeft Old Dutch voor elk bruidspaar wat te bieden. Wil je je bruiloft met een kleiner gezelschap vieren? Dan is onze Irish pub of het bruine café misschien wel die gezellige ruimte die bij jouw feest past. Ook voor het diner kun je bij ons te kust en te keur. Je kunt kiezen voor ons zeer uitgebreide buffet, een luxe broodmaaltijd of natuurlijk een drie gangen diner. Of wat dacht je van een heerlijke barbecue op één van onze terrassen.

Het gemak van alles onder één dak

Wat is er nou fijner tijdens je trouwdag dan wanneer je niet constant hoeft te verhuizen? Je kunt bij Old Dutch elkaar het ja-woord geven met afsluitend een gezellige toast. Aansluitend kun je genieten van een kopje koffie met een prachtige bruidstaart om vervolgens heerlijk uitgebreid te dineren in ons restaurant. Na deze maaltijd staat de feestzaal voor je klaar waar je een gigantisch feest kunt geven! Dit allemaal op één locatie. Bovendien helpen wij bij Old Dutch je graag met het vinden van de juiste band of deejay die jouw feest naar een hoger niveau tillen. Ook op het gebied van trouwauto’s heeft Old Dutch een mooie aanbieding voor je klaar liggen.

All-inclusive feest vieren kan al voor € 17,50 p.p.!

Dat veel aanbod niet altijd duur hoeft te zijn kun je in ons Partycentrum ondervinden. Wij werken met diverse all-inclusive arrangementen waarbij je als bruidspaar precies weet waar je aan toe bent en niet naderhand voor verrassingen komt te staan. Een avond gevuld met 4 uren vrij drinken en diverse rondes met warme en koude hapjes boek je al voor slechts € 17,50 p.p. Bovendien rekenen wij geen zaalhuur en zijn ook onze vlotte bediening medewerkers bij de prijs inbegrepen.

Old Dutch Cateringservice komt graag naar je toe

Af en toe heb je als stel een specifieke locatie in gedachten. Een locatie waar je samen een goed gevoel of een mooie herinnering aan bewaart. Een prachtig bos, of de schuur bij de boerderij van je ouders waar je bent opgegroeid. Zijn jullie ook een bruidspaar die zo’n locatie in gedachten hebben? Dan komt Old Dutch jullie graag een handje helpen. Wij kunnen behalve het verzorgen van een buffet of barbecue op locatie natuurlijk ook het feest, de inrichting en eventueel een tent voor je regelen, zodat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Of je nou wilt of niet. Een vrijgezellenfeest hoort erbij!

Ken jij iemand die gaat trouwen en wil je hem of haar verrassen met een vrij-gezellig feest? Boek dan één van onze gezellige vrijgezellen-uitjes. Voor de dames kun je hierbij denken aan een Gooische Vrouwenavond en voor de heren hebben we een echte High Beer in huis. Ook kun je kiezen voor de spelshow Ready to Marry, welke voor zowel heren als dames geschikt is. Deze feesten kun je prima combineren met onze indoor BBQ, gezellig tafelgrillen of ons all-in buffetrestaurant. 


Noarderstasjonsstrjitte 52-54
9271CL  DE WESTEREEN
Tel: 0511-442638
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie