Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Restaurant De Koningshof sfeervolle trouwlocatie in Heerenveen

Unieke trouwlocatie aan de rand van Heerenveen

Restaurant De Koningshof is een unieke trouwlocatie aan de rand van Heerenveen. Naast het restaurant beschikt De Koningshof ook over een multifunctioneel zalencentrum. Ideaal voor feestelijke gelegenheden voor kleine of grote groepen. Hier worden bruiloften en andere partijen gevierd. 

Koningszaal

De Koningszaal is een ruime zaal met een bijzondere ambiance. Wilt u een groot feest organiseren? Dan is de Koningszaal de perfecte keuze. Deze feestzaal biedt namelijk plaats aan maximaal 250 gasten. 

Prinsekamer

De Prinsekamer is een intieme kamer waar groepen terecht kunnen tot 35 personen. Hiermee is de zaal uitermate geschikt voor kleine gezelschappen.

Catering voor feesten en partijen

Wilt u uw bruiloft op locatie vieren? Dan kunt u de complete verzorging met een gerust hart aan de partycatering service van De Koningshof in Heerenveen overlaten. Alles is mogelijk in overleg. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw trouwdag of andere feestelijke gebeurtenis. Onze catering service verzorgt verschillende warme en/of koude buffetten. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen. Is een buffet niet wat u wilt, maar wilt u wel graag een barbecue organiseren? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden!

Persoonlijke wensen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Restaurant De Koningshof? Maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding en het bespreken van uw wensen!


Prinsenweg 1
8443DN  HEERENVEEN
Tel: 0513-636136
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie