Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Us Hiem prachtige trouwlocatie aan de Oudegaaster Brekken

Trouwen in Oudega

Us Hiem, een sfeervolle trouwlocatie aan het water die alle mogelijkheden biedt voor de festiviteiten rond het perfecte huwelijk. U kunt op onze sfeervolle locatie trouwen, dineren, een receptie houden, een feest geven én overnachten. Dit alles kan binnen in de boerderij of in een grote tent op het ruime eigen terrein. Een boottochtje de volgende ochtend zorgt ervoor dat ook de dag ná uw bruiloft dragelijk is!

Groepsaccommodatie Us Hiem

Us Hiem is een prachtige oude boerderij aan de zuidoever van de Oudegaaster Brekken, van buiten in originele staat, van binnen van alle moderne gemakken voorzien. De groepsaccommodatie beschikt over ruim een hectare eigen grond en een eigen haven. Het is de ideale feest- en trouwlocatie voor iedereen met een watersporthart of een voorliefde van de rust en ruimte die Friesland te bieden heeft.

Trouwen aan de Oudegaaster Brekken

Op een steenworp afstand van Us Hiem vandaan ligt Sandfirden, een typisch Fries dorpje dat zijn unieke karakter vooral ontleent aan het pittoreske kerkje Sanfurd. Sanfurd behoort tot Frieslands mooiste trouwlocaties. Dankzij de ligging aan het water is dit een geliefde trouwlocatie voor watersportliefhebbers om elkaar het ja-woord te geven.

Us Hiem en Sandfurd

De combinatie van Us Hiem en Sanfurd is een garantie voor een bijzondere dag. Zowel over het land als het water is de afstand tussen Sanfurd en Us Hiem binnen enkele minuten te overbruggen. Wat zegt u tegen een ceremonie in Sanfurd, gevolgd door een zonnig boottochtje naar Us Hiem om daar uitgebreid buiten te tafelen en tot in de late uurtjes te feesten? JA, ik wil!


Tsjerkewei 2
8614JD  OUDEGA
Tel: 0515-745023
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie