Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Salvatore Vacerra maak jouw trouwpak persoonlijk

Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes

Het is een uitdaging om voor jou als bruidegom een uniek pak te vinden voor de mooiste dag. Jij wilt natuurlijk rekening houden met thema van jullie huwelijksfeest of met de jurk van je aanstaande vrouw. Bij Salvatore Vacerra helpen we je graag met het maken van de juiste keuzes.

Jouw trouwpak volledig naar wens

Jouw trouwpak op maat stellen we dan samen waarin we jouw wensen als uitgangspunt nemen. Met meer dan 5000 stoffen en talloze designopties zorgen we ervoor dat het maatpak volledig op jouw wensen en de laatste trends wordt afgestemd. De aanstaande bruid zal versteld staan van jouw keuze.

Trends voor de bruidegom

Dit zijn de trends waar jij het komende seizoen rekening mee kunt houden.:
1. Als bruidegom kies je dit seizoen voor zijde -/wol mengingen in pasteltinten van lichtblauw tot beige.
2. De keuze voor een gilet wordt vaak gemaakt, zodat jij er nog  bijzonderder uit ziet, wanneer je het jasje uit doet.
Onze tip: Maak ook jouw gilet bijzonder. Dit kan bijvoorbeeld door een ander model of stof te kiezen. Dit jaar hebben we veel ruit patronen en mooie wol- linnen combinaties op voorraad.
3. Een derde trend voor komend trouwseizoen is de keuze van een luxe stof met mooie strakke snit dat na je bruiloft goed draagbaar is. Door middel van accessoires en details maken we jouw pak bijzonder zonder dat het te veel opvalt.

Jouw trouwpak personaliseren

Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van een originele bruiloft van de Waddenzee tot een bruiloft in een Italiaans dorpje. Niets is leuker om jouw trouwkostuum hier op aan te passen. Dit kan je doen door stoffen te nemen met een mengsel van linnen en wol. Er zijn heel veel mogelijkheden. Hoe meer wij weten over jullie bruiloft, hoe mooier jouw pak hier op afgestemd kan worden. Denk bijvoorbeeld eens na over een monogram of tekst in de voering of onderkraag van jouw trouwpak, knoopsgaatjes in themakleur van jullie bruiloft en knopen in de kleur van jouw schoenen. Van breedte van revers, het aantal knopen op het jasje tot de zakken, vrijwel alles is af te stemmen. We kunnen jouw pak echt persoonlijk maken.

Een leuke attentie voor jou als bruidegom

Je krijgt nu een shirt op maat (in Egyptisch katoen) gratis bij aankoop van jouw trouwpak! Schrijf je nu in en ontvang de waardebon t.w.v. € 139,-.

Vestigingen in Utrecht, Den Bosch en Den Haag

Salvatore Vacerra heeft winkels in Utrecht, Den Bosch en Den Haag. We doen ons best om jou als klant persoonlijk te bedienen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar onze winkel te komen, dan komen wij gewoon thuis langs.


Oudkerkhof 26
3512GK  UTRECHT
Tel: 030 2331094
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie