Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Noflik Easterein vier uw vrijgezellenfeest in ons oude café

Vrijgezellenfeest

Vier uw vrijgezellenfeest, huwelijk, familiefeest, bedrijfsactiviteit of een ander feest bij Noflik Easterein. Noflik Easterein beschikt over vier zalen met een totale capaciteit van 1100 bezoekers. Geschikt voor elke groepsgrootte en voor elk evenement!

Uw bruiloft in het oudste kafé van Friesland?

Kafé Restaurant Partycentrum Easterein is een volledig in oude staat behouden feestlocatie, met een geheel eigen sfeer. Er is een schitterend à la carte-restaurant, een sfeervol oud kafégedeelte en een nostalgische gelagkamer. Verder zijn er drie prachtige zalen voor feesten van 10 tot 1000 personen. De romantische tuin met terrassen en barbecueplaats aan het water behoort ook tot de mogelijkheden. 

Bijzondere trouwlocatie in Friesland

Noflik Easterein is een prachtige trouwlocatie. U kunt hier trouwen in het sfeervol oud kafégedeelte, een nostalgische gelagkamer of in 1 van de 3 schitterende zalen, die voor de bruiloft tevens plaats bieden aan 10 tot 1000 gasten. Trouwen in de romantische tuin aan het water behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk ook op: www.nofliklangwar.nl.
 


Sibadawei 2
8734HE  EASTEREIN
Tel: 0515-331290 / 0652640691
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie