Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Koningshof Party & Events ervaring met de weddingplanning

Eigen weddingplanner ter beschikking

Wij bieden aanstaande bruiden de mogelijkheid om onze weddingplanner in te schakelen. Want voldoende ervaring met het organiseren van een bruiloft heeft niemand. Toch moet jullie dag heel speciaal zijn en precies bij jullie passen. 

Trouwen bij De Koningshof

De Koningshof is een officiële trouwlocatie. Het Binnenhof verandert voor jullie huwelijk in een intieme en romantische trouwzaal. De Koningshof kan zowel wettelijke huwelijksvoltrekkingen als partnerschapsregistratie verzorgen. Willen jullie trouwen in De Koningshof? Tijdens de melding van het voorgenomen huwelijk bespreekt de ambtenaar van de burgerlijke stand jullie wensen met betrekking tot je huwelijk: de trouwdatum, de trouwambtenaar én de keuze van de trouwlocatie. We raden aan om vóór deze melding bij De Koningshof te informeren of jullie gewenste datum en tijd beschikbaar is. 

Mooie locatie met uistekende faciliteiten

Je trouwdag is een bijzondere dag die je naar eigen wens wilt inrichten. De Koningshof heeft veel ervaring in het organiseren van huwelijksfeesten. Voor de mooiste dag van jullie leven bedenken we graag samen met jullie een bijzondere invulling, geheel passend bij jullie wensen en budget. De Koningshof is een mooie locatie met uitstekende faciliteiten: de grote zalen beschikken over een ruim podium, regelbare verlichting en goede geluidsapparatuur. Kinderen kunnen zich vermaken in hun eigen "KidsWorld".

Culinaire invulling

Ook de culinaire invulling kunnen wij naar jullie wens verzorgen. In samenwerking met Willem de Boer Food & Events biedt de Koningshof uiteenlopende culinaire mogelijkheden. Van een klassiek broodbuffet tot aan finger food en proeverijen conform de laatste culinaire trends. De Koningshof is centraal gelegen en beschikt over meer dan genoeg parkeergelegenheid. Bij mooi weer hebben gasten het naar hun zin op de prachtig ingerichte terrassen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Hebben jullie vragen of willen jullie meer weten over De Koningshof? Overtuig jullie zelf en neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.


Staartweg 20
8321NB  URK
Tel: 0527-651651
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie