Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Schoonheidssalon Sneek vakbekwame en sfeervolle beautysalon

De beautysalon

Schoonheidssalon Sneek is een vakbekwame en sfeervolle beautysalon, gevestigd in de Parkflat in Sneek. Een salon waar u gastvrij wordt ontvangen en waar genieten, ontspannen en perfectie voorop staat!

Bruidsarrangementen

Ik biedt diverse bruidsarrangementen aan die allen op maat uitgevoerd kunnen worden naar jouw wensen. Een proefmake-up vooraf hoort hierbij ook tot de mogelijkheden. Op de bruiloft zelf ben je van harte welkom in de salon, maar wij kunnen de bruidsmake-up op iedere gewenste locatie verzorgen.

Wimperextensions

De wimperextensions worden aan je eigen wimpers vastgemaakt met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De haartjes hebben een C of D krul waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Wimperextensions geven een natuurlijke look. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvul behandeling neemt ongeveer 45 minuten in beslag. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Groeten,
Sabina Abelsma


Dekamalaan 17/204
8604 ZG  SNEEK
Tel: 0651452654
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie