Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

teamharryhummel beautysalon voor je bruidskapsel en make-up

Jij gaat trouwen, gefeliciteerd!!

Als je één dag in je leven mag kiezen wanneer je er perfect uit wilt zien, dan is het wel de trouwdag. Bruidsjurk, schoenen en sieraden, alles moet kloppen. Maar bovenal je kapsel en make-up moeten het maken! Beautysalon teamharryhummel verzorgd graag jouw bruidskapsel en visagie.

4 tot 6 weken voor jullie bruiloft beginnen we met het intakegesprek, proefkapsel en proefmake-up om het idee te krijgen wat je voor ogen hebt. Tip: zoek zelf afbeeldingen op internet of in tijdschriften en neem die mee zo dat wij ook een goed beeld krijgen. Dit is een basis voor het overleg. Wat wil je wel en wat absoluut niet? Hoe ziet je trouwjurk eruit? Welke sieraden? Alles gaan we op elkaar afstemmen zodat jouw haar en make-up een prachtig geheel zullen vormen met je bruidskleding.

En dan op de trouwdag dan moet het er staan! Deze dag gaan we wat besproken hebben perfectioneren of nog een beetje aanpassen want ruimte voor inbreng is er altijd. De begintijd kan altijd in overleg. We raden het echter wel aan om vroegtijdig aanwezig te zijn om eventuele tijdsdruk te voorkomen. Op jouw trouwdag komen wij ook gewenst op locatie, of je nu vanuit huis trouwt of vanaf een andere locatie. Dit is voor ons geen probleem.

Ook kunnen wij het haar en de make-up van jouw gasten en/of je kinderen verzorgen. Geef dit bij de boeking aan, dan kunnen wij rekening houden met onze tijdsplanning.                                                         

Extra haaraccessoires kunnen speciaal voor jou besteld worden.

Kijk voor meer informatie op www.teamharryhummel.nl of neem contact met ons op.


Midstraat 85
8501AG  JOURE
Tel: 0513-415885
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie