Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Trouwjurk Budget Store betaalbare en goedkope trouwjurken

Trouwjurken tot max. € 899,-

Trouwjurk Budget Store biedt een collectie van nieuwe trendy bruidsjurken. De prijs van de trouwjurken varieert, maar bedraagt maximaal € 899,-. Ook vind je bij ons een outlet selectie van nieuwe merk bruidsjurken met hoge kortingen. Tweedehands bruidsjurken zijn niet te koop. Trouwjurk Budget Store is onderdeel van Xsasa Bruidsmode en gevestigd direct naast Xsasa. 

Trouwjurken bekijken en passen?

Wil je trouwjurken bekijken en passen? Maak dan een afspraak. Wij zorgen er voor dat je in een intieme en gezellige sfeer jouw droomjurk kan vinden. En natuurlijk mag je bij ons zelf je japonnen uitzoeken die jij wilt passen. Een afspraak biedt jou de zekerheid dat er alle tijd is om onze bruidscollectie en de trouwjurken te bekijken en te passen. Tijdens je eerste pasafspraak reserveren we voor jou 1,5 uur. Je hebt dan alle tijd, om samen met onze adviseuse, meerdere bruidsjurken te passen.

Bruidsaccessoires

Heb je nog accessoires nodig? Dan plannen we voor jou een accessoire doorpas in, zodra de bruidsjurk binnen is. Wordt de jurk uit voorraad verkocht, dan plannen we dit direct in. De accessoire pas doen we in de naastgelegen Xsasa locatie, aangezien we daar alle accessoires beschikbaar hebben. 

Coupeuse

Jouw bruidsjurk moet misschien nog passend gemaakt worden. Innemen, korter of langer of wellicht heb jij nog extra wensen? Ook de bruidsmode coupeuse kunnen we voor jou in gaan plannen. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde bruidsmode coupeuses. De kosten van de coupeuse zijn niet in de prijs van de jurk inbegrepen. 


Damsterdiep 40
9711SM  GRONINGEN
Tel: 050-2053301
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie