Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Morra spetterende feestavond met een band of DJ

Prachtige feestlocatie aan het water

De mooiste dag van je leven vier je toch bij ons? De Morra is een prachtige feestlocatie aan het water. Na het ja-woord met z'n allen buiten eten? Daarna bij het vuur naar de zonsondergang kijken? Al je vrienden en familie kunnen blijven overnachten. Trouwen is mogelijk op onze unieke locatie!

Alles is mogelijk!

De Morra kan alle dingen waar je op deze bijzondere dag niet over na wilt denken, voor je uit handen nemen. Lekker eten? Check! Alle soorten drankjes die je wilt? Check! In overleg is alles mogelijk. Onze locatie biedt voldoende ruimte om de receptie en huwelijksvoltrekking zowel binnen dan wel buiten te houden. ’s Avonds is er ruimte voor een spetterende feestavond met een band of DJ, tot in de kleine uurtjes kan er lekker gedanst worden!

Een dag om nooit te vergeten

Onze prachtige vloot met boten ligt voor jullie klaar. Dag twee na het ontbijt een stuk varen op de Friese meren, een lekker frisse neus halen, het kan! Wij regelen bijvoorbeeld de lunch op een eilandje! We zetten alles in werking om iedereen een dag of weekend te bezorgen om nooit te vergeten.


Buorren 31
8584VC  HEMELUM
Tel: 0514-581666
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie