Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Oorsprong karakteristieke feestlocatie voor bruiloften

Sfeervolle feestlocatie voor uw bruiloft

Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie voor uw mooiste dag? Onze toewijding, goede keuken, de ongedwongen sfeer en de vanzelfsprekende gastvrijheid zorgen geheel naar uw wensen voor een onvergetelijke dag. De Oorsprong heeft naast het sfeervolle restaurant unieke zalen, stalbar, een sfeervolle binnentuin en een terras beschikbaar, geschikt voor uw mooiste dag.

Jullie eigen wensen en voorkeuren staan voorop

Voor jullie bruiloft bestaat er uiteraard geen standaardprogramma, maar staan vooral jullie eigen wensen en voorkeuren voorop. Zowel voor het diner, een receptie of een spetterende feestavond zijn er diverse ruimtes beschikbaar. Na afloop zijn er slaapkamers voor jullie gasten en natuurlijk een hele bijzondere suite voor het bruidspaar, met een heerlijke sauna en whirlpool om nog heerlijk na te genieten van een bijzondere dag. 

Meer informatie

U bent van harte welkom voor een rondleiding! Met een kopje koffie of thee kunnen we de mogelijkheden bespreken. U kunt ons uiteraard ook bellen of het formulier invullen voor vragen of een afspraak. Wij helpen u graag!


Huisterheide 7
8521NC  SINT NICOLAASGA
Tel: 0513-432662
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie