Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

WR Fotografie twee enthousiaste fotografen uit Friesland

Gefeliciteerd met jullie verloving!

We hopen dat jullie bruiloft één van de mooiste dagen van jullie leven wordt. Als bruidsfotograaf leggen wij die dag graag op een creatieve en professionele manier vast, zodat jullie er nog jaren met een lach op terug kunnen kijken! 

Wij zijn Wytze & Rianne, twee enthousiaste fotografen uit Friesland. Samen en alleen fotograferen we met veel plezier trouwerijen, families, bedrijven en dieren! Onze werkwijze en stijl zou je kunnen omschrijven als vrolijk, ontspannen en natuurlijk. Wij helpen jullie graag met hoe je het beste tot je recht komt op de foto, zodat je écht als jezelf op de foto staat!

Werkwijze

Vinden jullie het lastig om een fotograaf te kiezen? Dat is zeer begrijpelijk. Daarom bieden we aan iedereen die ons overweegt als bruidsfotograaf een gratis kennismakingsshoot aan. Uiteraard kunnen we ook gewoon een offerte maken of de shoot vervangen door een gesprek. Om ervoor te zorgen dat jullie dag soepel verloopt, nemen we van tevoren graag de dag met jullie door. Dit kan zowel face-to-face als telefonisch. Vinden jullie het fijn dat we meedenken hoe je je dag het meest fotogeniek vorm kunt geven? Ook dat doen we graag!

Op de dag zelf zijn jullie natuurlijk het stralende middelpunt, daarom zouden ervoor dat we zo onzichtbaar mogelijk aanwezig zijn. We komen altijd met zijn tweeën zodat we alle speciale momenten kunnen vastleggen. We werken en zijn al jaren samen, waardoor we elkaar goed aanvullen en, nog belangrijker, elkaar niet in de weg lopen. 

Binnen twee dagen na de bruiloft ontvang je een kleine digitale preview. De rest van de foto’s volgt binnen 4 weken op een USB-stick. Jullie ontvangen alle mooie foto’s van jullie dag op hoge resolutie, zonder watermerk. Hiernaast ontvangen jullie een handzaam trouwalbum met de hoogtepunten van jullie dag. 

We hebben ervoor gekozen om een vast uurtarief te hanteren. Dit is 125 euro per uur dat we op jullie bruiloft aanwezig zijn. 6 uur fotografie kost dan bijvoorbeeld 750 euro. Je kunt dan rekenen op ongeveer 250 foto’s. Iedere bruiloft is uniek, dus we bieden jullie graag een pakket op maat!


Oude Nering 86
9203AD  DRACHTEN
Tel: 0631168645
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie