Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Madame Petite vintage partyverhuur voor een persoonlijke bruiloft

Maak jouw trouwdag persoonlijk en bijzonder

Wij verhuren meer dan 400 one-of-a kind, vintage en boho spullen met verhaal om jouw trouwdag nog een stuk persoonlijker en bijzonderder te maken. Ideaal voor de echte DIY bruid! Maar wij verhuren ook schitterende spullen die gewoon jouw bruiloft mooier maken. Denk bijvoorbeeld aan een toffe ‘vintage’ slinger, XXL scrabble letters of een leuke backdrop. De prijzen beginnen bij € 0,25 per stuk en bieden wij een assortiment voor ieders budget. Maar dat niet alleen: we vinden dat huren ook gemakkelijk moet zijn. Immers, een huwelijk kost vaak al genoeg tijd. Daarom bieden we de mogelijkheid om de spullen te brengen en te halen tegen een zachte prijs en huur je bij ons altijd voor 3 dagen. Zo kan men rustig van tevoren alles opbouwen en kan het de dag na het event worden teruggebracht. Op afspraak ben je van harte welkom om eerst vrijblijvend een kijkje te nemen in onze opslagruimte!

Over Madame Petite

We love vintage! We waren altijd al gecharmeerd van oude spullen, spullen met een verhaal en items die niet meer in perfecte staat zijn maar die juist door hun leeftijd en staat een unieke sfeer uitstralen. Hiervoor struinen wij de leukste vlooienmarkten en veilingen binnen Europa en daarbuiten voor je af om de meest bijzondere items voor jouw trouwdag, fotoshoot of evenement te vinden. Elk item is dan ook met liefde en aandacht uitgekozen en vertelt een verhaal wat wij graag met je delen. Of het nu een mooie oude antieke stoel is die wij van een oude mevrouw uit Frankrijk hebben overgenomen, een stoel die al sinds een eeuw in het bezit van de familie was of een stoere oude telefoon van 1900 die uit een fabriek in Denemarken komt. Het verhaal wat achter elk item schuilt maakt ons aanbod uniek. Wij hopen met onze spullen, jouw bruiloft een stuk persoonlijker en mooier te maken.

Credits Foto's: Louise Boonstoppel Fotografie, Allegrafie Fotografie, Romy der Mout Fotografie, Vierlieft, Froukje Willig, Janna Blom, Homan Photgraphy, Liza Lente


Iepenlaan 7
8603CE  SNEEK
Tel: 0611719960
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie