Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


Real Wedding: Nick & Yvonne

Nick en Yvonne

Na 12 jaar TrouweninFriesland.nl, waarbij wij van heel veel prachtige bruiloften verslag hebben mogen maken, is dit voor ons toch zeker de meest bijzondere trouwdag ever! Het was namelijk de dag waarop onze "eigen" Yvonne met haar Nick in het huwelijksbootje is gestapt. Yvonne is al bijna 10 jaar werkzaam bij ons familiebedrijf waar "TrouweninFriesland" deel van uitmaakt. Yvonne is verantwoordelijk voor de redactie én contactpersoon voor alle trouwbdrijven die zich op ons platform aan de aanstaande bruidsparen presenteren. En na 10 jaar lang dagelijks bezig te zijn geweest met alle aspecten van het trouwen, was nu eindelijk de dag aangebroken waarop zij zelf alle ervaringen mocht verwerken in haar eigen trouwdag. En wij waren erbij. Enjoy!

Zaterdag 19 mei 2018, de dag waarop Nick & Yvonne in het huwelijksbootje gestapt zijn. De dag begon al vroeg, maar wel ontzettend relaxed. Nick & Yvonne zaten nog gezellig aan de keukentafel te kletsen toen ceremoniemeester Tessa rond half 9 op de stoep stond. Dit was het moment waarop Nick traditiegetrouw naar het huis van zijn moeder vertrok. Kort daarna stonden de kapster en visagiste voor de deur om de bruid en haar vriendin/ceremoniemeester Tessa onder handen te nemen. Een gezellige ochtend waarbij de zenuwen steeds iets verder op begonnen te lopen...

Rond kwart voor 12 begon de trouwdag met het geluid van de deurbel, toen Nick zijn aanstaande vrouw kwam ophalen. "Wow, wat ben je mooi", waren de eerste woorden die beiden tegen elkaar uitspraken. En daar gingen ze dan, in de Mitsubitshi Outlander van Yvonne's ouders, op weg naar de trouwlocatie, De Pollepleats in Westhem. 

Nick & Yvonne hadden ervoor gekozen om nog vóór de ceremonie op pad te gaan voor de bruidsreportage. De foto's zijn gemaakt op het terrein van de Pollepleats. Een schitterende locatie aan het water in Friesland.

Rond kwart over 1 arriveerden de eerste gaten. Niet wetende dat Nick & Yvonne op dat moment al in een bootje, verscholen achter de bomen, op het water lagen om zo even later op de plek van de ceremonie te arriveren. De gasten werden ontvangen met koffie en thee en hadden nog even de tijd om de corsages aan de kleding te bevestigen. 

Tessa verzocht iedereen vriendelijk mee te lopen naar de steiger om vervolgens plaats te nemen op de mooi gedecoreerde witte ceremoniestoelen, want het bruidspaar kon elk moment aankomen varen in het bootje. En ja hoor, daar kwamen ze! Wat een schitterend gezicht was dit! De trouwambtenaar stond al klaar om het bruidspaar te ontvangen en dus kon de huwelijksvoltrekking beginnen.

Het was een ceremonie vol prachtige blikken, aandacht voor de aanwezigen, mensen die gemist werden op deze dag en niet te vergeten een lach en een traan. En dan was daar het moment, om het ja-woord te geven. De vader van Nick bracht de ringen en deze schoven beide liefdevol om elkaars vinger. Het huwelijk was een feit. 

Na de trouwceremonie is er getoost met champagne en bruidstaart. Ook de lekkernijen van de sweet table vielen goed in de smaak. Rond 16.00 uur werd iedereen even bij elkaar geroepen voor de groepsfoto's. Door de lijstjes met namen die Tessa met Yvonne gemaakt had, zat er een flink tempo in. Daarna werd er gezellig geborreld en heerlijk gegeten van de gerechten die waren bereid op een prachtige robuuste barbeque. 

Na het verwelkomen van de avondgasten kon het feest beginnen!

Hieronder volgt de bruidsreportage van Nick & Yvonne.
Foto's: Lex Ensing Photography

 Bloemen  Bloem & Styling Valentijn
 Trouwpak  Vince Sonnega
 Bruidsjurk  Bruidsboutique MariAnna
 Catering  De Burning Baarch
 Trouwkaarten  Kaartje2go
 Bruidsmake-up  Schoonheidssalon Sneek
 DJ  Superbruiloft.nl
 Trouwringen  Watze van der Wal Sieraden
 Ceremoniestoelen  HFK Verhuur
 Bruidstaart  Maaikes Taart
 Bruidsnagels  MH Beauty Mansion
 Ceremoniemuziek  MusicaRosa
 Bruidskapsel  Perron28


Bruidsmake-up

Aankleden bruidegom

Trouwschoenen

Voorbereiding huwelijk

Aanbellen bij bruid

Bruid en bruidegom

Trouwauto

Pollepleats

Trouwerij Friesland

Trouwen in Friesland

Trouwreportage

Huwelijksbootje

Varen in Friesland

Trouwceremonie

Trouwlocatie Friesland

Huwelijksvoltrekking

Trouwceremonie Friesland

Ja-woord

Ceremonie Pollepleats

Getrouwd

Trouwringen

Bellenblaas bruiloft

Bruid met moeder

Bruidstaart aansnijden

Toosten

Bruidstaart eten

Groepsfoto bruiloft

Huwelijksdiner

DJ bruiloft

Avondfeest

Superbruiloft.nl